Sådan designer du din egen personlige øl

Annonce for Crafted by

Det er snart påske, og jeg har for anden gang i mit liv tænkt mig at holde en lille påskefrokost, og jeg synes det er genialt at kunne byde gæsterne på noget, der er lidt mere spændende og personligt end den normale påskeøl. Jeg har derfor fået designet nogle virkelig pæne og personlige øl fra Crafted By til påskefrokosten. Man kan jo få designet dem til alle anledninger, som fødselsdag, bryllup, Fars Dag eller Mors Dag, som begge er lige rundt om hjørnet.

Crafted by er et virkelig smart koncept, fordi det er så personligt, at alle kan være med, og det tager samtidig ikke mange minutter at designe den. Man kan designe den helt ned til farve, tekst og mønster og smag, så den bliver så personlig, som muligt. Det lækre er samtidig, at du kan følge med i dit design samtidig med, at du laver det

Design din egen øl HER

Steffan har allerede fået lov til at smage en af mine påskeøl og han var vild med den. Jeg har indtil videre kun prøvet dem i andre varianter hjemme hos mine forældre, som var vildt gode. Men jeg er sikker på, at påskeøllen er lige så god, som de andre smagsvarianter man kan vælge.

Jeg kan varmt anbefale jer at prøve det. Nu er jeg i hvertfald klar til påske ;)

Synes godt om

Kommentarer

Stephanfie
,
Det ser virkelig godt ud! Tror jeg må få lavet noget til min kæreste også