Relaxed weekend ♡

Hej læsere Håber I har haft en dejlig weekend. Min har været meget stille og rolig, jeg hygget mig herhjemme, og været lidt små-syg. Det sker nemlig så sjældent at jeg er syg - jeg hader det.. Jeg er typen der altid gerne vil have noget ud af dagen og udrette en masse ting! Derfor slæbte jeg også mig selv ned for at træne, men jeg måtte desværre gå igen efter 15 min på crosstraineren, da jeg havde det for dårligt :( Min kæreste har nu været sød til at passe på mig og har opvartet mig hele weekenden med underholdning og morgenmad på sengen.

Jeg er også stoppet med at ryge :D Min kæreste og jeg tog os sammen til at købe Nikotinplastre og har nu formået at være røgfri i 3 dage! Det er virkelig lækkert! Jeg vil så gerne have at det holder.

Længere nede har jeg en rabatkode til jer læsere

  OOYD: Jeans: Dr. Denim// sweater: Benneton// coat: H&M online, earrings: from Malaga DETAILS & RABATKODE
Taske fra Michael Kors// Mine lækre støvler, eller rettere - gummistøvler, er fra Creme Fraiche og kan købes lige her Jeg har en rabatkode til mine dejlige læsere, så hvis i indtaster rabatkoden: JULIEVL10 - får 10% på alle varer online og den gælder fra i dag og året ud :D Gummistøvlerne er let foeret, hvilket gør dem super behagelige at have på. Jeg havde dem for første gang på igår i silende regnvejr og de modstod regnen 100 %. Jeg har fri idag, men skal til at lave opgave med en veninde og få udrettet en masse af det fortabte! Hav en dejlig dag alle sammen og pas på stormen! Kiss, hugs and love - J

Synes godt om

Kommentarer