RAPUNZEL BOX

Hvor kan det bare gøre mig glad når postbuddet ringer på min dør og kommer med en stor pakke fra Rapunzel of Sweden med fine sager. I boxen var der bl.a. dette Hollywood krøllejern, hvilket er mindre end fantastisk, da jeg er blevet træt af at krølle mit hår med et glattejern og mit nuværende krøllejern er ældre end ild og kun kan lave proptrækkrøller. Hollywood krøllejernet skulle lave de flottest krøller, med et blødt og naturligt fald. Jeg glæder mig til at prøve det! Og apropos Rapunzel og hår, så er jeg på torsdag inviteret til Rapunzel of Swedens salon i Malmø, hvor der selvfølgelig skal ske ting og sager med mit hår. Det bliver spændende!

Boxen indholdte også shinedrops (her), en hårkur (her) og børsten ovenfor - Den har en perfekt taskestørrelse og er lige så god som den berømte Tangleteezer!

Synes godt om

Kommentarer

Lisbeth,
Det gør da bestemt heller ikke oplevelsen mindre fantastisk, når pakken er så flot pakket ind. Men selvfølgelig, når ens mærke hedder Rapunzel skal man vel også være lidt eventyrlig (: // www.moonlitmadness.dk
www.moonlitmadness.dk
Julie von Lyck
,
Det har du ret i 😃 Den er jo så fin 😊