QUEEN BLOMSTER

Sofabord: Ellos HER | blomster og vase: Queen HER og HER

Lad mig præsentere blomsterne, som kræver minimal pleje og vedligeholdelse og holder mere end tre gange så lang tid, som 'normale' blomster. Sidste onsdag var jeg, CJ og en håndfuld andre bloggere inviteret til et ekslusivt event hos Queen blomster på deres hovedkontor og gartneri på 120.000 m2 i Hinnerup nord for Aarhus. Til eventet var jeg så imponeret over, hvor stort et brand Queen er. Det er jo et KÆMPE gartneri og produktion. Jeg havde indtil eventet aldrig selv ejet nogle Queen blomster, men havde længe godt kunne tænke mig det, da jeg har set dem i min veninde og kandidatpartners hjem, eftersom hun er 'afhængig' af dem. Og det kan jeg virkelig godt forstå. Jeg har i løbet af vores kandidatperiode nemlig set, hvordan hendes Queen blomsterbuketter har pyntet og holdt i op til 6 uger, uden at blive grimme og at vandet skulle skiftes. Hvor fantastisk er det for os, som er dårlige eller ikke har alverdens tid til at passe og pleje vores blomster?

Til jer der ikke kender Queen, så er det der kendetegner blomsterne, at de er meget nemme at have med at gøre. De kræver næsten ingen pleje og vedligeholdelse, fordi de er sukkulenter, som holder på vandet. Det særlige ved Queen er, at de giver en garanti på hele 3 ugers blomstring. 3 ugers blomstring er altså minimum. De kan altså også holde op til seks uger, hvis man er heldig, som jeg eksempelvis har set ved min veninde hele to gange. Jeg lover, at jeg nok skal følge op på det om nogle uger, så vi kan se, hvor lang tid mine holder. Jeg har nemlig også fået et par Queen potteplanter med hjem, som I også kan se på hylden reolen i min stue. Resten af hjemmet er også fyldt med dem, som I måske har lagt mærke til på snapchat. Da jeg kom hjem fra Mallorca, stod de lige så smukt, som jeg efterlod dem.

Jeg synes det er skønt, at der findes pæne farverige blomster, som forbliver pæne så længe. I længden kan det jo bedre svare sig, både tids- og prismæssigt, fremfor at købe supermarkedsroser, som maks holder en uge.

Iøvrigt er Queen blomster miljøvenlige, og i 2015 vandt de The green entrepeneur of the year - sejt, ikke?

I kan læse mere om Queen blomster HER.

Indlægget er lavet i samarbejde med Queen.

Synes godt om

Kommentarer