Puerto Banus

Top: Zara, nederdel: Vila HER, sunnies: Céline HER, taske: Chanel

Forleden tog vi et smut ned til Puerto Banús for at shoppe, da det kun ligger syv minutter i taxa fra vores hus. Jeg elsker at besøge Puerto Banús, pga de smukke omgivelser med flotte biler, lystbåde, yacter og mennesker, der bare er lidt mere vovede rent stilmæssigt - her er ingen jantelov eller grænser og det er virkelig inspirerende!

Jeg elsker også de spændende shopping-muligheder med high-end butikkerne, som Gucci, Louis Vuitton, Dior, Valentino og mange flere - men naturligvis også Stradivarius, Zara, Berchka og de andre gode spanske butikker, som vi alle kan være med på.

Det fede ved shopping i Puerto Banús er, at alt er samlet med få minutters gåafstand fra hinanden. Man kan tage en taxa eller bus til Puerto Banús og blive sat af ved shoppingcenteret Corte Inglés og Marina Banus Shopping Center lige overfor og derefter slentre ned af mod promenaden, hvor alle de fine restauranter og high end butikkerne befinder sig.

Har I været i Puerto Banús? Og hvad synes I om det?

Jeg var samme aften iført min nye top fra Zara, som jeg købte i Marbella dagen inden. Jeg synes den passer super fint til min nye nederdel fra Vila.

Indlægget indeholder affilliate.

Synes godt om

Kommentarer

Satina Wandel,
Ah, det ser altså bare lækkert ud! http://nouw.com/satinawandel
nouw.com/satinawandel
Julie von Lyck
,
Det var det virkelig også <3 😃