prøv min yndling app gratis i 30 dage - tip til de bedste powerbøger

Annonce for Mofibo

Jeg elsker at læse, men jeg elsker lige så meget, at kunne lytte imens jeg laver andre ting. Derfor har jeg i de seneste somre og på vores ferier lyttet meget til lydbøger på Mofibo, der er førende indenfor e-bøger og lydbøger. Jeg plejer at sige, at Mofibo er bøgernes svar på Netflix og Spotify, da den har et KÆMPE udvalg af bøger, der ubegrænset enten kan læses eller lyttes til som lydbog. Jeg har haft Mofibo appen i et par år, som egentlig startede som et prøveabonnement på 14 dage, hvilket fik mig til at fortsætte, da jeg elsker at bruge appen på ferien og når jeg slapper af. Jeg vil også gerne give jer muligheden for at prøve det gratis i 30 dage:

Prøv Mofibo gratis ved at oprette dig med mit personlige link her på Mofibo.dk

Download app’en i App Store el. Google Play Store

Det smarte ved ved Mofibo er..

1. .. at man ikke skal bekymre sig om internetforbindelsen, da man kan læse/lytte op til 10 bøger, mens man offline, hvilket er skønt når man er ude at flyve eller hvis man er sted sted uden wifi eller internetdækning

2. ...at man selv kan bestemme afspilningshastigheden.

3. ..at appen fortæller dig, hvor langt du er nået i procenter og kommer med forslag til bøger, der passer til det, du interesserer dig for.

4... at man kan læse andres personlige anmeldelser, inden man selv vælger at gå igang med en bog. Præcis ligesom på Netflix.

5. ..At Mofibo samarbejder med de største forlag i Danmark og hvis man foretrækker engelsk indhold, så findes der omkring 10.000 engelske titler i app’en, så der er altså en del at vælge imellem.

Mine personlige boganbefalinger

På det seneste har jeg været vild med bøger, der er halvspirituelle, selvudviklende eller skrevet af power-kvinder. Der sker så meget i verden, at jeg mest er interesseret i at kunne lytte til ting, hvor jeg lærer og udvikler mig selv.

Like she owns the Place

Bogen er skrevet af en af mine yndlingsforfattere og life coaches Cara Alwill Leyba, der også står bag bøgerne Girl Code, Sparkle, Fearless and Fabulous og Style your Mind, som jeg også ejer i bogform. Like She Owns the Place var jeg ikke faldet over, hvis det ikke var for Mofibo. Den er efter min mening den bedste af alle Caras bøger. Den handler om, hvordan vi lære at elske og hvile i os selv og acceptere, hvor seje vi som individer er. Samtidig lærer den os også om at elske omverdenen og tage aktivt ansvar for vores egen lykke og succes, uden at det hele nødvendigvis skal være perfekt. Hun coacher med eksempler, hvordan man blokerer negative tanker og lærer at gå efter sin mavefornemmelse. Jeg tror, at mange kvinder kan genkende mange af hendes tanker og erfaringer – i hvert fald, hvis de er 25+.

Den bør virkelig læses. Jeg elsker Cara, da hendes ord altid giver mening.

Vær tilstede

Amy Cuddy er en anerkendt amerikansk psykolog, der har inspireret millioner af mennesker med sin TED-Talk om sin stærke livshistorie og redskaber til bedre at håndtere alle former for ubehagelige/pressede situationer. Gennem hendes arbejde, forskning og personlige erfaring lærer hun om nogle enkle krop-sind teknikker, der har en positiv effekt på vores krop, og kan påvirke vores hjerne og tankegang, så vi frigør os i pressede situationer eller faser i livet. Bogen er ikke en direkte how-to, men kommer med en masse gode eksempler og teknikker, der giver os redskaber, så vi kan yde vores bedste, være den bedste version af os selv og sætte andre i stand til at gøre det samme.

Hun fortæller desuden om, hvordan hun kommer over et hjernetraume efter en ulykke, da hun var ung. En stor anbefaling herfra, da bogen handler primært om at være nærværnede og tro på sig selv, og kan bruges til alle former for livsbeslutninger og situationer.

Brandwashed

Bogen er skrevet af neuro-forsker Martin Lindstrøm, som står bag nogle af de mest spændende undersøgelser inden for manipulation i forbrugerverdenen. Han har også været gæstedommer på America’s Next Topmodel og skrevet mange spændende artikler. Bogen er lærerig, inspirerende og har samtidig humor med ind over sit ret alvorlige emne. Bogen har været udsolgt flere gange, når jeg har ville købe den, men det er fantastisk at jeg nu kan læse/lytte til den på Mofibo, når jeg vil, uden at skulle låne den af min fætter J

Ryd op i dit liv

Bogen er en inspirerende, håndgribelig og praktisk guide til at få ryddet op i alle dimensioner i vores liv – alt fra det fysiske rod, det mentale rod, negative rod eller spirituelle rod. Du behøver ikke at være udelukkende fysisk eller mentalt rodet - du kan være et fysisk ordensmenneske, men måske have rod i dit personlige liv og derfor er bogen perfekt til alle, da jeg tror, at vi alle på et eller andet tidspunkt har døjet med rod på det ene eller andet niveau (også ubevidst) og stræbe efter mere orden og ro. Bogen er spirituel og meningsfuld og har en masse gode aspekter, som i sidste ende giver en masse gode råd og energi til læseren og lære dem at forstå rod og orden på et helt andet niveau.


Har I nogle gode anbefalinger? Så del dem gerne nedenfor :)

Prøv de 30 dage gratis ved at oprette dig gennem dette link på Mofibo.dk

Download app’en i App Store el. Google Play Store

(Tilbuddet gælder kun nyoprettelser og udløber den 15. september 2019.)

Synes godt om

Kommentarer