Produkter, der redder min vinterhud

Hvis I har være på Apoteket, så kender I helt sikkert det franske hudplejemærke Avéne eau Thermale, der har vundet adskillige priser og hjulpet mange mennesker til smukkere hud. Jeg blev først selv bekendt med Avéne for et års tid siden og har efterfølgende været glad for flere af deres produkter - Især deres solpleje, som jeg også viste i dette indlæg . Jeg er faktisk så glad for netop deres solprodukter, at jeg i den nyeste udgave af Alt for Damerne har anbefalet Avenes aftersun lotion og fortalt, at jeg bruger den året rundt.

Jeg troede ikke, at der var andre cremer der, var lige så gode til min hud, indtil jeg for en måneds tid siden var på Royal Smushi Cafe til Avenes lancering af deres nye DermAbsolu, hvor vi fik en individuel hudpleje konsultation. Der blev jeg introduceret for deres Body Moisturizing Balm , som virker endnu mere effektiv end min aftersun lotion her til vinter. Det bedste ved den er, at den ikke fedter og virker i op til 24 timer.

Find Body Moisturizing balm her

Det var ret spændende at være til konsultation. Hudpleje eksperten fra Avene var overraskende positiv over min hud. Jeg fik af vide, at jeg havde en pæn hud til min alder af 28 og at den slet ikke var tør, som jeg ellers først havde givet udtryk for, at den var. Det var og er den, men hun gav mig ret i, at det uden tvivl er fordi, at jeg både morgen og aften bruger serum og deres dagcreme til ekstra tør hud og virkelig passer på den.

Thermal Water: HER | Rehydrating serum HER | Moisturizing Melt in Balm HER

En andet produkt jeg er blevet meget glad for er deres Hydrance Rehydrating Serum , som går ind og giver huden en masse fugt som faktisk kan udglatte linier, som kan være kommet fordi huden er for tør og mangler fugt.

Soothing Moisture mask HER

Jeg tror at de fleste af jer, der følger mig på mine Instagram stories ved, at jeg er stor fan af ansigtsmasker og anvender dem mindst et par gange om ugen - især i vinterhalvåret, hvor huden virkelig har brug for fugt. Fugtmasken; Soothing Moisture Mask fra Avéne er virkelig anbefalelsesværdig, hvis man har tør eller sart hud, da der er et højt indhold af Avénes Termalvand i den, hvilket virker beroligende på huden. Jeg ser personligt meget friskere og sundere ud efter jeg har anvendt den.

Nedenfor kan I se en video, som Avéne har lavet fra eventet samt nogle af Avénes nye produkter

Synes godt om

Kommentarer