Porto Moniz

Kimono: similar HERE | sunnies: Komono | swimsuit: Gina Tricot

Da jeg rejste til Madeira, havde jeg ikke et særlig stort kendskab eller nogen specifikke forventninger til øen. Noget af det jeg er blevet mest overrasket over ved Madeira, er øens store udvalg af spændende oplevelser forbundet med natur – og man behøver ikke, at være den store friluftstype, for at blive forelsket i det. En af mine yndlingsspots ligger i den nordvestlige del af Madeira, i Porto Moniz, hvor der findes noget så spændende og sejt, som naturlige swimming pools. Stedet hører til wellness hotellet, Aqua Natura, hvor vi også spiste frokost på deres sea view restaurant.

Jeg elsker alt, hvad der vedrører vand – pools, havet, stranden. Det giver mig følelsen af ro og glæde og ferie.

Jeg har altid har været betaget af Islands laguner og varmekilder og var stensikker på, at det var det eneste sted, at der fandtes noget, som det. Det var derfor en særlig oplevelse - især fordi jeg mest foretrækker varme temperaturer i vejret. De naturlige swimming pools er bygget op af vulkansten og med krystalklart saltvand, og godt nok er de ikke varmekilder, men hvem behøver det, når Madiera har så varmt et klima, og omgivelserne er lige så smukke. Det er ret vildt, at der ikke er flere (inklusiv mig selv) der kender til dette fantastiske spot - det er virkelig eventyrligt.

Hvis I skal til Madeira, skal I helt klart lægge et visit forbi Porto Moniz og opleve de fine, naturlige pools samt det flotte landskab.

I skal virkelig også prøve øens specialitet - lapas, som de tilbedereder i Sea View restauranten på Aqua Natural. Det smager himmelsk og minder om østers.

Synes godt om

Kommentarer