Playa de Palma

Hola fra Mallorca og beklager stilheden. I weekenden holdte jeg fødselsdag for mine veninder og lige efter rejste Steffan og jeg til Mallorca for at nyde den første ferie alene sammen i år, og for at fejre hans fødselsdag. Vi havde aftalt ikke at give hinanden en 'gave', da vi i stedet gerne ville ud at rejse og fejre hans fødselsdag hernede, som vi gjorde igår.

Som jer trofaste læsere ved, elsker jeg alt ved Spanien. Jeg taler spansk, elsker det spanske sprog, elsker spansk mad, den spanske ikke stressende mentalitet og vejret, hvorfor det derfor stort set altid er den foretrukne feriedestination. Jeg har samtidig hørt rigtig meget positivt om Mallorca på det seneste, og eftersom jeg sidst besøgte Mallorca, da jeg var barn, og flyvetiden er under 3 timer (vores tog 2 timer og 10), faldt valget på Mallorca.

Inden vi bestilte hotel researchede jeg lidt på de maaaange områder og hoteller på Mallorca, og fandt frem til, at vi gerne ville bo i Palma by eller Playa de Palma, da begge ligger ca. 10 min fra lufthavnen og hverken er for 'gammelt' eller for 'ungt' - lidt ligesom os. Da HM Balanguera Beach ligger i Playa de Palma, blev det her vi bestilte hotel.

Hotel HM Balanguera Beach ligger på en flot 2. plads på Trip Advisor og er et virkelig flot, moderne design hotel i hjertet af Playa de Palma, lige ned til stranden. Som blogger og småforfængelig rejseentusiast bliver man lidt kræsen med hoteller, hvorfor jeg derfor bare måtte bo på Balanguera Beach hotel, da jeg så deres flotte indretning, designet og de gode anmeldelser. Selv Steffan er ret betaget over hotellets hængekøger/stole, som I kan se ovenfor. Sejt, ikk?

Her er virkelig skønt og vi hygger os virkelig. Hotellet havde igår bemærket, at Steffan havde fødselsdag og overraskede os med Champagne på værelset. Lige et ekstra pluspoint i min rejsebog.

Jeg glæder mig til at dele mere med jer hernede fra. Nu vil vi gøre os klar og tage ind og spise tapas i Palma.

Vi overvejer at tage ud på en af de helt vidunderlige strande én af dagene. I må endelig sige til, hvis I har tips til spisesteder eller seværdigheder.

Indtil videre kan I læse mere om hotellet her, som jeg er ret glad for at valget faldt på.

 

Synes godt om

Kommentarer