PINSENS OUTFIT

Heels: Friis (HERE) | top: Abercrombie & Fitch (similar HERE) | bag: Yves Saint Laurent | trousers: Romwe (similar HERE) | jewelry: Jane Kønig (HERE)

Håber I har haft en dejlig pinse. Her er gårsdagens outfit, fra da Steffan og jeg var til pinsemiddag hos mine forældre og hvor min kulør stadig var fin. Jeg fik nemlig spraytan hos Tanning Danmark i onsdags da jeg var i København og jeg elsker simpelthen kuløren - farven er flottere end når man har været en tur sydpå. Med spraytan hos Tanning Danmark bliver man naturlig brun uden at det ser kunstigt ud og ejeren Signe Heindorf er virkelig dygtig, tjekket og en utrolig sympatisk kvinde. Man kan godt forstå at hun er blevet anbefalet af bl.a. Elle, Woman, Q, mm. Farven holder i 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Jeg ville ønske vi havde sådan en klinik i Aarhus. Det er muligt at vi har en jantelov, men er det ikke iorden at erkende, at jeg føler mig godt tilpas takket være nyt hår fra Rapunzel og en lækker tan? Hvad synes I?

I kan selv bestille tid her, hvis I også har lyst til at få en fin sommerglød, når det danske vejr ikke ligefrem er noget af råbe hurra for.

Synes godt om

Kommentarer

Nivikka,
Jeg synes du ser super fin ud. Jeg er vild med at du er 'all white', det klæder dig, og din kulør! 😊 HOPELESS WANDERER
www.nivikka.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak, hvor er du sød og er glad for at du kan lide outfittet 😊