PANDORA OPENING EVENT

Igår var jeg i Vejle med min veninde Elisabeth. Pandora åbnede nemlig en fin ny konceptstore i hjertet af Vejle og havde inviteret mig til deres VIP åbningsevent. Butikken var så smuk og gennemført. Det var virkelig et sofistikeret event, med smukke drinks med guldblade som en af deres smykkekollektioner og flotte Goodiebags. Nogle havde stået i kø fra kl 6 om morgenen for at overvære åbningen! Jeg bliver inviteret til lidt af hvert, men der er også ting jeg må takke nej til. Fx. startede jeg igår på min kandidatuddannelse og nåede kun lige hjem fra skole og stillede tasken og ud af døren igen. Nogle event jeg bare til, og dette var et af dem. Jeg ville nemlig gerne støtte op om det fine event, da alt overskuddet gik til børnecancer fonden og derudover har jeg altid været fascineret af Pandoras smykker og fik mit første Pandora smykke i konfirmationsgave. Pandora har desuden opdateret deres smykker, så de følger med moden og findes i mange forskellige stilarter og prisklasser.

Før vi tog til eventet købte vi lidt sushi og nød vejret udenfor i Vejle. Hele outfittet kommer op på bloggen imorgen. Nu vil jeg hygge med familien efter en lang dag på min nye uddannelse.

Synes godt om

Kommentarer

small business,
You could certainly see your enthusiasm in the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who aren't afraid to mention how they believe. At all times go after your heart.
spiffyjunk5508.wordpress.com/2014/12/11/bbc