Pakkeråd til rejse-toilettasken

GODE PAKKERÅD TIL TOILETTASKEN For nogle uger siden lavede jeg denne pakkeguide, som var ret populær. Der blev derefter efterspurgt en pakkeguide til toiletsager til rejsen og det blev jeg glad for, da jeg har en del på hjerte, når det kommer til pakning af beauty grej. Da jeg for to uger siden rejste til Mallorca kom jeg hjem fra Billund Lufthavn med nogle skønne rejseprodukter fra Clinique, som jeg virkelig havde haft gavn af på ferien og det mindede mig om, at jeg snart måtte lave en guide.

Jeg har faktisk allerede lavet en miniguide til i Nordic Seaplanes med tre gode råd - men her får i lidt flere. Noget af det, der nemlig fylder mest, er skønhedsprodukter og toiletsager i original størrelse. Ikke nok med at det fylder, så er der jo flere og flere af os, der er begyndt udelukkende at rejse med håndbagage, da det er billigere og langt mere praktisk. Så er er mine 7 tips:

100 ml reglen Husk, at du max må have 100 ml med i håndbagagen på din rejse og at alle dine produkter skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på max. 1 liter. Der findes efterhånden en del produkter på under 100 ml - Rejsestørrelser Pak derfor dine toiletartikler i små beholdere, hvis du kun rejser med håndbagage. Jeg elsker generelt miniaturestørrelser - især fordi de også er så nemme at have med. De fleste beauty brands forhandler produkter i rejsestørrelser; både tandpasta, deodoranter, mascara, shampoo - selv tandbørste. Et af de bedste steder at finde rejsestørrelseprodukter er i lufthavnen. Jeg har efterhånden købt mange rejseprodukter i lufthavnen, da man kan spare en del.
Små beholdere Hvis dit yndlingsprodukt ikke findes i miniature, kan man alternativt anvende sin gamle, tomme øjencremekrukke og putte noget fra ens store dagcreme over i den. - eller man kan købe små bøtter til at hælde sine store produkter over i. Bl.a. apoteker, lufthavnen og diverse supermarkeder forhandler disse til meget små penge. Billund Lufthavn: Shop & Collect Hvis du ønsker at købe større produkter i lufthavnen (da du kan spare penge), men ikke ønsker at have det med på rejsen, da det enten overskrider 100-ml reglen eller at du ikke gider at slæbe det med, så kan du benytte dig af Billund Lufthavns 'Shop & Collect' koncept, hvor du kan bestille og købe dine varer hjemmefra, i lufthavnen eller på ferien og hente dem i Billund Lufthavn, når du lander.
Alt-i-en-produkter Medbring alt-i-en-produkter når du rejser: Jeg elsker ansigts-sprays til ferier, som den lille Moisture Surge fra Clinique, som jeg fandt i lufthavnen; den kan nemlig både anvendes til at booste tør hud, til at opfriske og fugte ansigtet, anklerne og fødderne, hvis man har det varmt, men også som et ekstra finish efter man har lagt make-up. Clinique har desuden også udviklet en make-up fjerner, som kan anvendes til både øjne, læber og resten af ansigtet. Og så er der det nye vidunderprodukt som Pudderdåserne næsten lige har lavet; en (bogstaveligtalt) alt-i-en-beskyttelse: som både fungerer som en let dagcreme, primer og solfaktor 40. Så behøver man ikke en ekstra solcreme til ansigtet - og jo, du får stadig farve :) Olie! Hvis du skal sydpå eller til et sted der er varmt, så medbring altid en form for olie, da den både kan anvendes til udtørrede hårspidser, neglebånd, albuer - you name it! Min lille Moroccan Oil har flere gange været min helt :) Kill your darlings Samme råd som ved pakkeguiden: Kill your darlings. Anvender du ikke normalt fodmaske eller curlere, får du det nok heller ikke anvendt på din rejse denne gang.
Indlægget er lavet i samarbejde med Billund Lufthavn.

Synes godt om

Kommentarer