På det seneste har jeg..

Indeholder reklame

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har lavet et indlæg om, hvad jeg har lavet på det seneste. Nok mest fordi Instagram kan så meget. Som jeg har nævnt, så kan bloggen noget mere.. flere billeder, længere tekster og jeg elsker at samle det hele sammen, som når jeg laver indlæggene med ting jeg har optur over, ting jeg har oplevet for nyligt og ting jeg skal i fremtiden. Når jeg kigger på Nouws topliste og ser at mine indlæg stadig ligger i toppen, så motiverer det mig også til at fortsætte. Så her får i en liste over noget af det jeg har lavet på det seneste. På det seneste har jeg...

... Forberedt mig til et par foredrag jeg skal holde i efteråret om blogging og online branding. Wauw jeg glæder mig til flere af disse foredrag og hvor er det fedt, at folk booker MIG til at fortælle min historie og mine erfaringer med så spændende nogle emner, som har været en del af min hverdag både fagligt, studiemæssigt og personligt i over 6 år.

...Cyklet rundt på ovenstående fine cykel fra Swapfiets*, som jeg har fået lov til at låne de næste 6 måneder. Jeg har aldrig cyklet så meget og på så god en cykel. Jeg vil ønske, at man kunne købe deres cykler permanent. I kan læse mere om det smarte koncept her

...Købt en masse blomster. Hver onsdag er der torvedag på Ingerslev boulevard i Aarhus og jeg elsker at gå derover for at købe frugt og blomster om sommeren. Det er så nostalgisk, da det ligger lige der hvor jeg er vokset op og har gået i skole.

..kigget på ny lejlighed med Steffan.. Vi vil købe en sammen og den skal være større end vores nuværende på 75 kvadratmeter, så skal den have en altan eller en lille have OG ligge i centrum. Det hænger ikke på træerne.. Så det er en spændende proces.

..tilbragt en aften på Tirsbæk Gods i Vejle, da Rosendahl Group havde inviteret mig til event. Jeg havde taget min lillesøster med og det var en smuk aften i de fineste omgivelser. Vi lærte blandt andet at mikse cocktails, som både blev flotte og gode. Det var så dejligt med en aften med min lillesøster og et endnu større bonus er, at hun selv arbejder med indretning til daglig. Jeg tror også at det gik op for hende, at jeg slet ikke tager så mange billeder som mange af mine søde kollegaer :D

...Været i Tivoli Friheden med familien. Min bror, svigerinde, niece og nevø som er fra København var på besøg i Aarhus i weekenden og vi brugte derfor det meste af søndagen i Tivoli Friheden. Min niece er hardcore til forlystelser og jeg har stadig kvalme over tre af de forlystelser hun lokkede mig med op i. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er teenager længere. Haha.

..været til midsommerfest Tivoli i København. Yes, jeg har været i to forskellige tivolier med to dages mellemrum. Fredag var jeg inviteret til det smukkeste event med Maria Nila og Impression PR på Gemüse i Tivoli i København. Her nød vi den fineste 3 retters middag og var til workshop, hvor vi lærte at lave vores helt egen blomsterkrans i forbindelse med at det lige om lidt er midsommer. Jeg er stadig ret stolt af den blomsterkrans jeg formåede at lave.

..været på Lanzarote (Lasanta Sport), hvor der for første gang i mine 28 år jeg er kommet der var dårligt vejr stort set hele ugen... Det var ikke just det fedeste, når jeg havde flere kampagner, der skulle være skudt dernede... Dog fik jeg dyrket så meget sport at jeg har slået min egen løberekord.. Der er aldrig noget, der ikke er godt for noget.

...været inviteret på frokost på af Madklubbens; Madklubben Grill i Aarhus med min veninde Sofie, som var på besøg fra Aalborg. Vi fik den lækreste frokost med lemonade, padron pebbere, avocadotoast, fritter og en lækker salat. Jeg kan varmt anbefale jer at besøge Madklubben. Der går i hvertfald ikke længe før jeg kigger forbi igen.

..fløjet med vandflyveren til København. I fredags var jeg inviteret til housewarming hos Social Works i København og de inviterede mig virkelig med stil, som indebar en billet fra Aarhus med vandlflyveren. Jeg elsker simpelthen denne opfindelse og jeg elsker at flyve med den. Det sparer mig så meget tid, når jeg nu har valgt at bo 90 % af tiden i Aarhus. I fredags tog det kun 40 minutter og så var vi i indre København.

Synes godt om

Kommentarer

celinenordal
celinenordal,
Årh nogle gode billeder <3
nouw.com/celinenordal
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tusind tak <3 <3
nouw.com/julievonlyck
Karina Larsen
,
Hej hvor holder du dit foredrag henne. ?