På det seneste har jeg..

Trænet op til DHL løb med mit arbejde imorgen! Nogle tænker nok, at DHL er piece of cake, men 5 km er altså meget, når man i gennemsnit max løber 4 km. Wish me good luck!

Været til eksklusivt event med Estée Lauder på D'Angleterre i forbindelse med lanceringen af Estée Lauders Advanced night repair eye concentrate. Mange events har jeg været til, men det her var nok et af de mest gennemførte og hyggelige af slagsen. Jeg har desuden været kæmpe fan af Estee Lauder næsten lige siden jeg startede med at gå med make-up, og har brugt deres Double Wear foundation og Advanced Night Repair lige siden, så det passede mig derfor helt perfekt med en Estée Lauders aften.

Haft optur over denne flotte lyserøde, plisserede nederdel fra YAS. Det er noget med mig, farver og plisseret stof!

Været til endnu et spændende event med Wolt på Kongernes Lapadarium. Jeg tror virkelig på denne app og glæder mig til at Wolt udbydes i Aarhus, så mine nære i det jyske kan få lov til at opleve det super seje koncept! Download appen og brug rabatkoden JULIEVONLYCK - så sparer du 70kr på din første bestilling.

brugt hele weekenden på at male vores stue- trægulv hvidt. Wauw, hvor er det blevet flot - lige som vores køkken, som vi også malede hvidt for tre år siden. Jeg glæder mig til at dele det stylet med vores nye sofa-hjørne fra Ilva.

(Indeholder reklame og affiliate links)

 

Synes godt om

Kommentarer