Örtte Scandinavia Teatox Scrubs

Marts er officielt lig med forår og det er derfor også en realitet, at vi snart skal til at vise bare ben og mere hud. Derfor tipper jeg idag om to gode scrubs fra Örtte Scandinavian; nemlig Örtte Teatox Body Scrub og Örtte Teatox face scrub, som begge er gode produkter her til foråret, hvor huden har brug for en ny start og udstråling.

Den skønne body scrub fra Örtte - New start, new you består udelukkende af helt naturlige ingredienser, som alle er blevet specielt udvalgt for deres unikke samt effektive egenskaber, som blandt andet består af avocado, grøn the, h0nning, olivenolie, jojobaolie, havsalt mm. Fordelene ved Örtte Teatox Body Scrub mod tør hud er blandt andet at den fjerner tør hud, urenheder og døde hudceller, lindrer kløende hud og udslæt, stimulerer cellereparationen for en mere glat og fast hud, medfører en sundere og giver mere fugt, udstråling og pleje til din hud samt efterlader huden silkeblød og reducerer porer. Perfekt til her i foråret, hvor man skal til at vise ben.

Det andet produkt, som jeg har prøvet er en effektiv face scrub fra Örtte Scandinavian, som perfekt, hvis man har tendens til tør hud i ansigtet. Denne lækre face scrub giver dig en flot og ren hud grundet de naturlige ingredienser i produktet, som blandt andet består af et mix af forskellige olier og naturlige ekstrakter, som hybenolie, roseolie, jojobaolie, patchouliolie, ylang-ylang samt te-granulat. Den dufter seriøst så skønt og I kan mærke resultatet med det samme!

Jeg anvender både ansigt- og body scrubben cirka to til tre gange om ugen, for at få det bedste resultat og det er virkelig en hyggelig lille rutine, som hverken koster eller tager særlig lang tid. I kan se mange flere lækre produkter på ortte.com/dk. Varm anbefaling herfra!

Indlægget er lavet i samarbejde med Örtte Scandinavian.

Synes godt om

Kommentarer