OOTD & NAILS

BOYFRIEND JEANS: HER/TOP: HER/SLIPPERS: TOPSHOP:SOLBRILLER: HER

Heej sweethearts. I skal ikke snydes for mit outfit igår, hvor jeg havde mine nye fine boyfriend jeans og nye top på, med transparente ærmer. Begge så behagelige. Jeg håber forresten at I har nydt bededagsferien lige så meget som jeg - Jeg har været et smut med Steffan nede ved svigerfamilien og en lille tur til Tyskland. I onsdags havde jeg min sidste eksamen og har nu ferie indtil starten af september, hvor jeg starter på kandidaten. I løbet af sommeren skal jeg en masse ting og på forskellige ferier, som jeg glæder mig til at dele med jer her på bloggen. Her kan i se mine fine negle som svigermor, Methe lavede på vores lynvisit dernede. De passer til en kjole jeg skal have på, på tirsdag i anledningen af mine forældres sølvbryllup. Nu vil jeg smutte over til min lillesøster og sole mig og forberede noget til mine forældres store dag på tirsdag. Kan i have en fantastisk dag og nyde det gode vejr - Det smitter så meget positivt af på humøret ;-)

 

Synes godt om

Kommentarer

Nina
,
Jamen, hvordan gik det så med bachelorprojektet? 😊 Har du været oppe at forsvare den? - det må du vel næsten.
Julie von Lyck
,
Hej Nina Hvor er du sød at spørge - er glad for at mine læsere følgere med 😊 Mundtligt forsvar er desværre afskaffet fra i år af, så jeg venter på karakter og der kan gå op til halvanden måned endnu 😊 Hav en dejlig aften. Kærlig hilsen Julie <3
Michelle
,
Hej Julie, Nysgerrighed - hvad er det egentlig du læser?
Julie von Lyck
,
Det er dejligt med nysgerrighed 😊 Jeg har en bachelor i spansk og virksomheds kommunikation 😊
Nina
,
Nej hvor sjovt! Men dejligt, hvis man ikke er så glad for mundtlige eksaminer. Jeg er selv i gang med min BA i Engelsk og Kønsforskning på KU - og vi skal op til mundtligt forsvar... Men det er vist også for at demonstrere vores engelsk kundskaber. Der går altid forever før man får sin karakter... skriver pt. selv en teoretisk opgave over Desperate Housewives, og hvordan en Queer og Camp læsning af denne ville se ud. Jeg håber snart du får din karakter, og den er gået godt!