One year ♡

Jeg har haft den ene eksamen efter den anden på det sidste og derfor har jeg helt glemt at fortælle om min årsdag med Steffan. Vi havde d. 8. januar 1 års dag. ET ÅR? Det er godt nok gået hurtigt.. Nogle havde sikkert også tænkt.. "Endnu et realitypar.. den holder ikke", men det gjorde den, hehe. Vi havde aftalt ikke at give hinanden en gave, da vi skal på ferie sammen i slutningen af januar. Alligevel var han så sød og betænksom, at han kom med mine yndlingsblomster og duftlys (som jeg er stor forbruger af). Jeg sad til eksamen på vores årsdag, så jeg havde ikke tid til at tage ud at spise, men alligevel lavede han middag og opvartede mig på den sødeste måde. Derudover har jeg fået denne fine Káhler lysestage af ham, det har været udsolgt mange steder og jeg er så glad for at den endelig er min. Den gør vores stue så hyggelig. På billedet er det ikke sat på et spejl, men vores reol, som er af spejlmateriale.

Idag var jeg igen til eksamen.. I et latineramerikansk fag og det gik faktisk fint, taget i betragtning af hvor lidt jeg skal bruge det til. Efter eksamen gik jeg hjem og smed fødderne op på sofaen og tillod mig selv at slappe af for en gangs skyld. Det var super dejligt. Selvom jeg har en eksamen igen i næste uge, så har jeg sagt at jeg først må begynde at læse op på den imorgen, da man skal huske at koble af indimellem.

(Ja, new facts - Jeg bruger briller når jeg ser film, sidder til forelæsning, eller andet hvor jeg skal se noget på afstand. Min mor er ikke alt for pusse-nusse agtig, men hun siger altid "EEJ du skal da være med i årets brillelook, det er så flot!" Rooolig nu mor, du synes bare jeg ser klog ud :D )

Når jeg vil slappe af, så tænder jeg en masse lys, og laver en kop kaffe, chai latte eller varm kakao. Idag drak jeg min yndlingskakao fra den lækre chokoladebutik, Summerbird, som man selv kan tage med hjem og tilberede.

Jeg er nomineret til modeblogprisen 2014. Det ville betyde alverden for mig, hvis i har lyst til at stemme på mig. (meget vigtigt, når i har stemt, sender de en mail som i skal bekræfte før stemmen gælder. Håber I vil hjælpe mig med dette og synes jeg fortjener en stemme – I må også gerne dele I kan stemme på mig HER ♥ I kan stemme på mig én gang i døgnet

Synes godt om

Kommentarer