OBSESSION

Håber alle har haft en dejlig jul og nydt de seneste dage. Jeg har virkelig haft nogle dejlige dage med familien. Jeg er jo på det seneste gået hen og blevet ret facineret af Royal Copenhagen og i julegave fik jeg SÅ meget Royal Copenhagen stel til min samling, at jeg snart kan invitere alle på te-selskab eller åbne en Royal Copenhagen butik :D Det er egentlig sjovt hvordan man rykker sig på et år. Havde jeg kunne se min juleaften gennem en spåkugle for et år siden, havde jeg aldrig tænkt at jeg ville begynde at gå op i sådan noget. Jeg har fået mange forskellige skønne gaver, som hårprodukter, puder og ting til hjemmet. Jeg er som sagt super glad for mit Royal Copenhagen, som min kæreste, hans familie, og min familie bl.a. har givet mig og derudover den smukkeste bluse fra Designers Remix fra min kæreste. ALLE mine gaver er fantastiske og alle kunne desværre ikke være på billedet! :D Skal siges at jeg samler på forskelligt stel fra Royal Copenhagen og kan godt lide at blande det, så hvis nogle af jer har fået noget i en farve, som I normalt ikke samler på, så prøv at sætte det sammen, det ser faktisk ret fedt ud og så bliver det heller ikke for "fint" at se på.

I dag været til julefrokost hos min fars tvillingebror sammen med resten af vores store familie. Det er altid super hyggeligt og underholdende, utrolig dejlige mennesker og der mangler aldrig noget.

OOTD: KJOLE: VINTAGE//BLAZER: MANGO//PUMPS: Creme Fraiche//Ur: Daniel Wellington

Jeg vil smutte tilbage til Avatar filmen, som min kæreste og jeg ser i 3D på vores lækre fjernsyn. Jeg er færdig af grin over ham med de her 3D briller, han ligner en cykelrytter.

Sweet dreams!

Kiss, hugs and love - J

Husk at stemme på mig HER

Synes godt om

Kommentarer