Nytårsplaner og pynt

Annonce for Eva Solo

Brug koden Julievonlyck20 og spar 20% på Eva Solo her. Koden gælder t.om. 31/12 og gælder ikke på allerede nedsatte varer. Pynt, fest nytår - jeg elsker det. Jeg har altid glædet mig til nytår. Da jeg var yngre kunne nytårsaften ikke blive større og vildere. Jo ældre jeg bliver, jo mindre handler det om, hvor stor festen er. For mig er det vigtigste omgivelserne og selskabet. I tirsdags var jeg inviteret i Tivoli af Eva Solo sammen med en håndfuld andre bloggere, som også går op i bolig, indretning og styling. Dagens agenda var nytår og derfor var vi både inviteret ind for at spise og fik samtidig æren af at designe vores eget nytårsbord.

Vi havde 30 minutter til at pynte og style hvert vores bord til to samt masse en pynt og service fra Eva Solo til rådighed. Det var sjovt, nemt og hyggeligt. Især fordi der så meget pænt fra Eva Solo og jeg samtidig ikke er bange for at mixe og matche.

Og Apropos mix and match, så var der rig mulighed for det, da Eva Solo har meget forskelligt, som kan mixes på kryds og tværs. Jeg er eksempelvis helt vild med Nordic Kitchen serie med det mørke stel, og jeg valgte derfor den store og lille, runde tallerken fra dette stel. Samtidig er jeg også vild med det enkelte elegante Legio Nova stel, som jeg derfor havde inddraget mellem af de to andre samt en lille Legio Nova kande til at pynte på bordet, da det giver et lidt blødere look.
Noget af det, der står øverst på min ønskeliste er de smukke vin- og champagneglas fra Eva Solo, som er lidt mere spændende end de traditionelle vin- og champagneglas.

En meget koncentreret Julie ;)

Events som disse, hvor man får lov til at style, fremkalder virkelig ens indre stil og det er så sjovt og hyggeligt! Som I kan se kører jeg ikke efter 'less is more', når det er nytår. men her kommer min indre nordic glamour girl frem og jeg er super tilfreds med looket, som er festligt og varmt.

Hvis vi bliver i Danmark til Nytår, så bliver det i København med Stef, min søster og hendes kæreste i min lejlighed på Rådhuspladsen, hvor jeg bor i nogle måneder mens min fætter og hans kone arbejder i USA. Og så skal nytårsbordet helt sikkert styles på samme måde. Efter vi var færdige med at style, fik vi nemlig lov til tage alt det med hjem som vi havde stylet bordet med, og det gav mig lige ekstra lyst til ikke at rejse væk.

Hvad synes I?

Læs også: Stue make-over

 

Synes godt om

Kommentarer

Satina Wandel,
Så fint! Jeg samler selv på Legio Nova stellet 😃 http://nouw.com/satinawandel
nouw.com/satinawandel
Julie von Lyck
,
Åh hvor fint! Det er også virkelig pænt 😍❤
Julie von Lyck
,
Så skal du da huske at anvende rabatkoden eller tippe familien om det til jul, så der er til lidt mere 😍❤😃