☆ Nytårskjoler ☆


1. Kan købes her 2. Kan købes her 3. kan købes her 4. kan købes her 5. kan købes her 6. kan købes her
 

Glædelig 22. december Er jeg den eneste, der synes at december er fløjet afsted? Jeg tilbringer de kommende dage hos min skønne svigerfamilie. Jeg har lovet mig selv ikke at kigge på skoleopgaver indtil efter jul, da jeg synes at jeg har tilbragt nok tid foran bøgerne i den seneste eksamenstid. Jeg har brug for at slappe af og tilbringe tiden med dem jeg holder af og være 100 % "tilstede". Jeg bliver dog aldrig træt af at blogge

Jeg har på det seneste fået nogle henvendelser fra læsere, som har efterspurgt et indlæg omkring nytårskjoler - Jeg ved godt at nogle måske først lige skal have julen "overstået", men da der kommer helligdage og weekend lige efter jul, tænker jeg at det ville være passende med et indlæg om nytårskjole-ideer, da de jo skal nå at blive leveret inden nytårsaften, så man ikke står uden en kjole! Er det ikke bare enhver piges mareridt? Mit motto til outfittet til nytårsaften, er: "Hellere for meget, end for lidt". Angående outfittet nytårsaften, så mener jeg, at man godt må skille sig ud og overdrive lidt mere end det sædvanlige - det er jo for guds skyld kun nytår én gang om året :)

Havde denne på til sidste års nytårsaften, som jeg bl.a. tilbragte på Lasanta Sport i Spanien.

Havde denne på forrige år (sorry billedkvaliteten - det var før jeg fik mit spejlreflekskamera :D )

Jeg vil smutte, da jeg skal nå en masse ting idag med min kæreste og hans familie.. Glæder mig til at dele det og mit outfit med jer senere.

Hav en dejlig dag

Synes godt om

Kommentarer

Isabella,