Nyt hår!

Så har jeg igen fået nyt hår efter jeg har været i junglen og er tilbage til den gamle metode - Easy weft! Har lige haft hot fusion i, da min extentionist Helene mente at mit hår bedre ville kunne ånde i junglen med hot fusion, hvilket hun havde ret i. Jeg var så uheldig i junglen at blive bidt i hovedbunden af en edderkop, hvilket resulterede i at jeg fik instrukser om at vaske mit hår tre gange om dagen dernede imens det var sket og der var det et held med hot-fusion, da det ikke lige var en føntører man havde aller mest til rådighed i en regnskov!

Jeg har igen fået Easy Weft metoden i, og mange har spurgt om den er god og hvordan den fungerer. For mig fungerer den SÅ godt og mit hår er kun blevet stærkere og længere af den metode i og det kan klart anbefales til jer piger der har meget fint skandinavisk hår og som gerne vil passe på det!

Jeg har prøvet så mange metoder og jeg vil aldrig gå væk fra easy-weft, lige da jeg gik ud af Salon Coiffure, hvor Helene laver det, så mødte jeg en halvsnaldret kvinde i meget godt humør, som råbte "HEEEEJ SMUKHÅR!!" :D - Så ved man ligesom at ens hår er flot, børn og fulde mennesker taler altid sandt ;)

Coiffure extensions hvor jeg får det lavet kører lige nu med et super godt juletilbud
fra denne uge frem til uge 52!

EZY WEFT (120gr. hår)
55 cm, valgfri farve 1300,-
65 cm, valgfri farve 1700,-


HOT/COLD FUSION (op til 200 totter)
55 cm, valgfri farve 1600,-
65 cm, valgfri farve 2000,-Se mere på: her


Forresten er der en gammel skoleveninde der har lavet et blogindlæg omkring mig på hendes blog omkring kost og motion, så hvis I vil vide lidt om hvordan jeg holder mig i form, så klik her
Synes godt om

Kommentarer

Rina Irene,
Sååå fint dit hår!Kan du ikke lægge billeder op af hvordan håret sidder hvis man laver en knold/høj hestehale?Skadede Hot Fusion ditt hår, føler du?
www.blogger.com/profile/0123062108403148505
Julie Lyck,
Tusinde tak Rina Irene 😊Jeg er også rigtig glad for det. Jeg har ikke følt at det har ødelagt mit hår, men det er bare ikke den metode som jeg skal have i 😊 Easy Weft er bare det bedste og du skulle tage at prøve det, det passer til alle hårtyper 😊Jeg skal nok tage et billede imorgen og ligge herind, hvor mit hår er sat op 😊KærligstJulie
www.blogger.com/profile/1469256734942581413
Lama
,
Flotte❤
Lama
,
Flotte❤❤