Noget af det bedste jeg har gjort for mit udseende

Reklame for Wake up Beautiful

Noget af det bedste jeg har gjort for mit udseende, er da jeg for 5 år siden valgte at få lavet mine øjenbryn med permanent make-up for at give dem mere fylde og samtidig kunne slippe for at bruge tid på at tegne dem op hver dag. Da jeg næsten lige har fået dem lavet lidt igen, og været på ferie med “dem”, blev jeg igen mindet om, hvor en befrielse det er at have dem permanent 'tatoveret'. Flere af jer har på det seneste også spurgt ind til mine bryn, og jeg tænkte derfor, at det var tid til at give en anbefaling til Nina Lammers, der uden tvivl Danmarks bedste lingerist, der ejer Wake up Beautiful. og har lavet mine bryn med permanent makeup ved hjælp af Long-Time-Liner og 3D metoden de seneste 5 år, Jeg har skrevet om min behandling før, men Nina lærer løbende noget nyt i branchen og selv mine bryn har fået en opdatering til 4.0 siden vi startede. Så her får I et lille recap:

Long-Time-Liner er en metode, hvor tatoveringen udføres med en microtynd nål, der indeholder allergitestet (og EU godkendt) farve. Farverne er baseret på rene mineraler, der er opløst i alkohol og vand og er derfor velegnede til sart hud. . Farverne kan blandes, så de passer perfekt til din naturlige hudfarve. Farven vil blegne gradvist og holder i 3-5 år afhængig af hudtype, alder og farvevalg Jeg får dem fyldt op ca hver 10. måned, da basen jo er der i forvejen. Det er kun professionelle kosmetologer og linergister, som har Long-Time-Liner’s diplom, der er autoriserede til at udføre behandlingen.

Fremhæver ansigtets naturlige træk

Nina har lavet permanent make-up de seneste 12 år. Alt fra bryn, læber, eyeliner til brystvorter til kvinder, der har fået rekonstrueret sit bryst efter kræft. For Nina handler om, at det skal se naturligt ud.. Her er der ingen, der går ud af døren og ligner en unaturlig dukke, da hendes vision netop er at fremhæve det naturlige, tilføre udseendet et ekstra lille pift samt justere det, der fra naturens side driller lidt. Mange tegner deres bryn op, fordi der mangler lidt fylde og markering, og med denne metode, kan man altså vågne op hver dag med pæne bryn og spare tid på at tegne dem op.

Som nævnt tidligere, så er det især dejligt for mig, når jeg er på ferie eller har travlt. Jeg er så glad for mine bryn og vil anbefale alle, der er trætte af sine bryn, læber eller andet, der kan tegnes eller justures at få det lavet. Det sparer mig for en masse tid. Jeg har aldrig nogensinde fortrudt det, men tværtimod kun kigget på gamle billeder og tænkt, hvorfor jeg ikke har fået det lavet noget før. Jeg kan virke anbefale jer at få det lavet hos Wake-Up Beautiful hos Nina. Hun er en kunstner og så engageret og perfektionistisk til sit job :-)

I kan læse mere om Nina på hendes hjemmeside Wake Up Beautiful HER

Synes godt om

Kommentarer

Anna
,
Nøj de er flotte!
Julievonlyck
Julievonlyck,
TUSIND tak 😊 Hun er så dygtig 😊
nouw.com/julievonlyck