NEXT STOP: PORTUGAL!

[caption id="attachment_27480" align="aligncenter" width="3024"]
Hat: Asos HERE | swimsuit: H&M[/caption]

At rejse er at leve, som H.C. Andersen sagde, og jeg kan kun give ham ret. Efter 5 tunge, gode og hårde år på uni, har jeg valgt at takke ja til (stort set) alle spændende rejser, som jeg som jeg er blevet tilbudt, og ja.. jeg forsætter nok også I 2017, for det at være blogger gør, at man kan arbejde (næsten) fra hvor man vil. Samtidig giver det at rejse mig en masse ny energi og tilfører en masse glæde til min hverdag, som jeg er privilegeret over. Man er sgu kun ung én gang, så det er med at gøre, hvad man elsker, nyde hvert sekund og ikke tage noget for givet.

Denne rejse bliver (måske) den sidste i år 2016 og jeg glæder mig helt vildt, da jeg skal til en ø og et land, som jeg aldrig har besøgt. Det er nabolandet til mit yndlingsland (Spanien), og så kan det jo kun blive godt, hvis kulturen og klimaet bare minder en smule om det. Om 8 timer sidder jeg nemlig på Madeira med Nadie, som jeg nåede at få med, da min travel partner Sofie bliver nødt til at passe sin skole.

Jeg glæder mig til at opleve Madeira og Portugal. Det er en tur blandet med luksus og aktiviteter: Noget, som jeg virkelig glæder mig til er, at; køre Tukxi, Sledge Car, spise portugisisk mad, lære Madeira at kende, tage på stranden samt nyde solen og omgivelserne med Nadie. Det bliver jo så spændende!

GLÆDELIG 1. DECEMBER <3

 

Synes godt om

Kommentarer