NEW LOOK AND A BLACK PYJAMA

Affilliate: Pyjamas shirt: HERE | trousers: Sisters Point (similar HERE) | loafers: Pavement from Hr. & Fru B HERE


Som I måske har bemærket, prøver jeg at få sundere hår, og har begravet 'dullen'. Det er faktisk nogle måneder siden jeg farvede det, og i mandags lod jeg de lange lokker falde. Ironisk nok, havde jeg igår en aftale med min gode veninde, som er frisør. Vi gav det liiidt mere fylde og længde, og undlod farve. Jeg føler mig faktisk ret godt tilpas uden det lange, platinblonde hår. Især i et klassisk sæt tøj, som man føler sig tilpas i, som dette jeg var iført til kaffedate med Camilla Julie i mandags. Hvad synes i?

Bukserne har i tidligere set i dette indlæg, og hvis jeg kunne, ville jeg gå med dem, så ofte som muligt. Jeg elsker det klassiske look, og hvordan man kan kombinere bukserne og skjorten forskelligt. Det er uden at overdrive, noget af det behageligste tøj jeg har ejet. Hvem kan klage over at rende rundt i en pæn hverdags-pyjamas?

Jeg rejser om to dage og er ved at pakke færdig - men nu vil jeg smutte ud i regnvejret og hente en pakke fra Balmain på posthuset. Jeg kan ikke vente med at rejse væk fra det skizofrene vejr!

Kan I have en dejlig dag!

Synes godt om

Kommentarer

Mette
,
Du er virkelig gennemført smuk. Den klassiske stil er lige dig, og jeg tror at mange kvinder vil have gavn af at finde deres stilkerne (fx. afslappet, rå, enkelt, romantisk). Dit hår ser så sundt ud og klæder dig rigtig godt. Tak for en inspirerende blog😊
Julie von Lyck
,
Tusind tak for din søde kommentar. Det gav mig da lige en bedre dag 😊 Især fordi der intet er bedre, end at høre, at man kan inspirere andre. Du må hav en dejlig dag! Kærlig hilsen Julie
Camilla Julie,