NEW IN: MAKE-UP

Hej med jer Jeg får tit spørgsmål om hvilket make-up jeg bruger. Svaret til dette er, at jeg bruger mange forskellige make-up mærker når jeg lægger min make-up. Jeg har ikke ét specifik favoritmærke, men fx kan jeg aldrig slippe Helena Rubinsteins mascara og Estee Lauders foundation. Det har nok også noget at gøre med at jeg har arbejdet med make-up i en del år, og været på diverse kurser og derfor prøvet en masse forskelligt. Jeg elsker også at lægge make-up på andre og at gøre folk smukke. Men jeg elsker selvfølgelig også selv at prøve nye produkter og udforske hvordan det virker. Jeg modtog for nylig dette make-up fra ELF cosmetics og jeg må sige, at jeg elsker deres pensler, concealers og læbestifter. Læbestifterne fra ELF er et must her i vinterperioden, da de giver SÅ meget fugt til læberne. Jeg modtog fornylig også et contouring kit fra ELF og før det kendte jeg ikke så meget til teknikken. Det er ret vildt, hvordan man kan ændre sin ansigtsform af et par strøg med forskellige nuancer ved hjælp af contouring, man skal selvfølgelig ikke overdrive og gå efter princippet "Less is more" - Jeg har også selv udforsket det lidt, som I kan se ovenfor.

Melanie og jeg med pigerne fra ELF cosmetics til modeblogawards i sidste uge. ”Contouring” er en af de ældste teknikker indenfor makeup og de fleste makeup artisters hemmelige våben. Teknikken kan godt virke lidt svært i starten, så den skal håndteres med omtanke. Så man ikke kommer til at ligne en cirkusklovn. Det centrale i denne teknik er som sagt: Less is more. Hvis nogle af jer følger med i The Kardashians vil i kunne se at søstrene er blevet storforbrugere af det, i forhold til de forrige sæsoner - de har altså ikke fået et plastic face-lift, men et lidt mere opstrammende look ved hjælp af contouring-teknikken:
Jeg vil smutte, da Steffan og jeg skal over og spise middag hos mine forældre og imorgen skal vi til sønderjylland og besøge hele hans familie. Hans lillesøster er kommet hjem fra Australien efter 22 måneder og venter sit første barn til maj. Det bliver spændende :D Hav en dejlig aften Hold dig opdateret og følg mig på Facebook HER  

Synes godt om

Kommentarer

Alma
,
Spøjst at du bruger makeup fra Helena Rubinstein og Estee Lauder. Det er normalt mærker man forbinder med lidt ældre kvinder.
Mille,
Hvor er din super flotte hat fra?
blog.fashionmom.dk