NEW HAIR♥

Jeg har gået en uges tid uden mine lange lokker og derfor var jeg igår henne og få lavet mit hår hos min yndlings-extentionist, Helene, som er indehaver af Coiffure Extentions i Aarhus. Hun er virkelig den bedste påsætter og har snart lavet mit hår i to år. Håret bestiller jeg fra Rapunzel of Sweden og er denne gang lavet med cold-fusion metoden. Hos Coiffure, kan man både få lavet cold, hot og easy-weft metoden. Jeg kan anbefale alle metoder, hvis man får det lavet hos Coiffure extentions og bestiller håret fra Rapunzel. Det hverken filtrer eller glider ud. Har man fint hår lige som mig, vil jeg anbefale cold eller hot fusion, da det nemmere kan "skjules". Hånden på hjertet, så handler det om hårkvaliteten og påsætterens kundskaber.

Har fået en del henvendelser angående mit outfit, som jeg postede fra juleaften, og kjolen er fra Creme Fraiche og strømpebukserne fra ASOS.

Nu vil jeg smutte over til min veninde. Hav en dejlig aften!

Kiss, hugs & love - J♥

Husk at stemme på mig HER

Synes godt om

Kommentarer

Laura,
Elsker dit hår! kig meget gerne forbi http://lauraandemilie.blogspot.dk
lauraandemilie.blogspot.dk
Julie von Lyck
,
Tusinde tak <3 Jeg kigger forbi
Camilla
,
Hej Julie, Jeg elsker virkelig din blog! Fortsæt det gode arbejde 😊 Hvad er grunden til, at du vælger cold? Er det mere skånsomt for håret? Når du køber dit hår ved Rapunzel, hvilken pakke køber du så (farve og produkt). Glæder mig til at høre fra dig 😊