NEW GUCCI BLOSSOM BABIES

Hvis I følger mig på snapchat, har I næsten ikke kunne undgå at se, hvad jeg fik med mig hjem fra turen til Belgien. Jeg har længe været forelsket i disse smukke sko fra Gucci's Blossom kollektion, og da jeg for en måned siden ville købe dem online, var de desværre udsolgt. På vores sight seeing i modebyen Antwerpen, kom vi forbi Belgiens svar på Rodeo Drive, hvor der blandt andet var Chanel, Hermés og en stor Gucci Butik. Jeg måtte selvfølgelig ind og se om de havde dem inden vi skulle videre. Da jeg trådte ind i butikken, blev jeg virkelig glad. Der var pyntet op med Blossom kollektion i stort set hele butikken og de havde selvfølgelig også de espadrillos jeg søgte. Efter frokost løb jeg tilbage til butikken og kiggede på den smukke kollektion, og jeg nåede lige akkurat at købe dem, inden turen gik videre til Ghent. Jeg havde lige en anelse for meget håndbagage med hjem, men Brussels Airlines var så søde at lade mig tage den smukke pose med. Jeg ville være lidt ked af, at smide sådan en smuk pose og kasse ud. Er de ikke smukke?

If you are following me on snapchat, then you might have noticed what I got with me home from the trip to Belgium. I have for a long time been in love with these beautiful espadrillos from Gucci's Blossom Collection. A months ago when I finally decided to buy them online, they were sold out. During our sight seeing in the fashion city Antwerp, we passed by Belgium's answer to Rodeo Drive, where there was a Gucci store. I had to check if they had them before we went on. When I entered the shop I was so happy! The Blossom collection was decorated all over the first part of the store and they had the beautiful espadrillos! After lunch I returned to the store and looked at the beautiful collection and I ended up buying them right before we were wemt to Ghent. Aren't they beautiful?

Photocredit to Hanna for the last photo - she was so exited for my shoes, that she needed to take a picture.

Imorgen går turen til Hamborg, hvor jeg skal købe noget, som man ikke kan få i Danmark. Jeg glæder mig til at dele det med jer. I kan følge med på snapchat: Jullinulli

 

Synes godt om

Kommentarer