Nemme vafler med topping

Der er meget sådan en selv-karantæne kan få en til.. blandt andet at være ekstra kreativ. Idag har jeg nemlig fået malet et til af vores rum sammen med min mor, som er den eneste udover Steffan jeg har ses med de seneste uger. Jeg har også været kreativ i køkkenet, så sidst på dagen bagte jeg vafler fra bunden, så jeg kunne glæde min kære mand, der arbejder hjemme for tiden og elsker mine hjemmelavede vafler. Jeg har idag lavet dem med et lille ekstra twist, så de er lidt mere spændende end de helt almindelige.

Opskrift til vaffeldej:

- 200 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- En halv tsk salt
- 2 æg
- 3, 33 dl minimælk (man kan også bruge halv havre og halv -mandelmælk)
- En halv spk sukker
- 1,33 tsk vaniljesukker
- 33, 3 g smør
- 1 tsk revet økologisk appelsinskal
- 2 spk hakkede hasselnødder (man kan eventuelt putte dem i når, man har bagt halvdelen af vaflerne,

Fremgangsmåde

Alle ingredienserne blandes i og røres sammen med enten et piskeris eller en håndmixer og til sidst tilsættes det smeltede smør. Mel, bagepulver og vaniljepulver hældes i gennem en lille si, så det ikke klumper.

Smør altid en knivspids smør på vaffeljernet inden vaflerne hældes på, så de ikke sidder fast. Hæld 6 cl vaffeldej på og bag dem på middelvarme i 3 minutter pr. vaffel. Læg dem eventuelt på en rist efter, så de forbliver sprøde.

Topping

- 5 Jordbær
- 1 halv Banan
- Syltetøj
- Nutella
- Hakkede hasselnødder

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
IP: 82.99.3.229