Nationalparken Mondrago

Adlinks: Swimsuit: HERE | scarf: HERE (save 20 % on my personal code: vonlyck20

I fredags lejede vi bil og tog på roadtrip rundt på øen inden vi satte kurs mod det andet hotel tæt på Cala D'or, hvor vi skal bo den sidste halvdel af vores ferie her på Mallorca. To ting, der stod øverst på listen var en shoppetur til Palma og en tur til mit yndlingssted på øen; stranden ved Naturparken Mondrago, som jeg har været dybt forelsket i lige siden og stadig har som baggrund på min mobil. Sidste år var vores første besøg i Mondrago, og der fandt vi tilfældigvis en af parkens meget skønne bugter; Cala d’en Borgit, som er én af de lidt skjulte af dem, så vi havde næsten bugten og den tilhørende strand for os selv. Virkelig et paradis, som jeg er så dybt fascineret af kan eksistere i Europa og kun så få timer væk fra Danmark.

Efter Palma satte vi kurs mod samme spot som sidste år og jeg havde derfor slået GPSen ind til Natur Parken Mondrago. Da vi nærmede os destinationen syntes vi ikke, at det lignede det vi besøgte sidste år. Vi var i stedet endt inde i naturparken og ikke ved den bugt egentligt ønskede. Den vi ville have været ved lå 1 time væk i bil og den modsatte retning af vores hotel. Ups.. Julie! Jeg viste jo bare ikke, at der var flere og at parken var så stor.

Da vi lige havde sundet os over, at jeg havde tastet forkert, og at det ville være en omvej at køre tilbage for den samme bugt som sidste år, slog vi derfor den nærmeste strand op, som heldigvis viste sig at være den kendte Cala Mondrago strand. Jeg frygtede virkelig, at vi kom ned til en flad strand propfyldt med mennesker og ingen klipper og turkisblåt vand, så jeg sagde til S, at vi bare kunne droppe det og sætte kursen mod hotellet. S vidste dog, hvor meget jeg havde glædet mig, så han insterede på at vi prøvede den nærmeste strand, som er den officielle Cala Mondrago strand.

Heldigvis lignede stranden stort set Cala D’en Borgit som vi besøgte sidste år på en prik, udover, at der var lidt flere mennesker og badedyr. Så skal I besøge Mondragos strande, så skal I ikke taste naturparken ind på Gps'en, da der ikke er én, men mange strande og bugter ved foden af naturparken og i skal derfor tage jer god tid og køre rundt i parken til I finder et godt spot. Stranden som vi var på i år hedder egentlig Cala de sa Font de n'Alis, men bliver i mest omtalt som Cala Mondrago og I kan slå begge steder ind på GPS'en :)

Mondragos bugter og strande er simpelthen en af Mallorcas største perler og et kæmpe must-see, hvis I skal til Mallorca.

Synes godt om

Kommentarer