MY VERY FIRST CHANEL BAG!

Jeg har længe ønsket at købe min første Chanel taske. Ja, faktisk lige siden jeg startede med min kandidatopgave har jeg været stensikker på, at jeg en dag skulle eje en. Det skulle være en gave, et klap på skulderen eller en 'award' til mig selv for at have knoklet fem år på universitetet og et symbol på, at jeg nu var blevet 'færdig' og derfor godt måtte forkæle mig selv. Når man laver sådan en stor investering, skal det være den helt rigtige. Den helt rigtige mavefornemmelse skal hundrede procent være der. Jeg har stået mellem BOY og den helt klassiske 2.55 flapbag. Da jeg lige efter min eksamen rejste til Malaga og skulle til Marbella, besluttede jeg mig for at købe den. Jeg havde gjort ekstra plads i min kuffert hjemmefra, så den kunne være der. Dog til stor skuffelse, da det viste sig, at de ikke har en Chanel butik i Puerto Banus, hvilket jeg var stensikker på da jeg rejste hjemmefra - de har jo ALT andet. Efterfølgende aftalte jeg med mine forældre at tage med dem til Hamborg, hvor min far skulle til møde og tasken for mit vedkommende skulle købes med min mor ved min side, så hun, som af alle kunne se og mærke om det var den rigtige. Igen til stor skuffelse. Ingen klassisk sort flapbag, ingen BOY, men en anden taske jeg blev betaget af, som viste sig at have en kæmpe rids. Så jeg kom tomhændet hjem igen igen.

I weekenden var jeg så i London og jeg glædede mig som et lille barn til at købe den klassiske (som jeg nææsten havde besluttet mig for at det skulle være). Jeg var stensikker på, at de måtte have én af dem, når der findes hele 6 Chanel forhandlere i London. I første omgang igen til stor skuffelse. Ekspedienten fortalte mig, at både BOY og den sorte klassiske flapbag var udsolgt i hele UK. Jeg er som nævnt i forrige indlæg ikke typen der tager et nej for et nej og er meget optimistisk af natur. Så jeg gik alligevel i en anden Chanel butik, hvor ekspedienten gav mig samme sørgelige besked. Mega stor skuffelse for en pige, som stort set intet mangler, udover en Chanel taske, som hun endelig havde råd til.

Da jeg gik rundt i butikken stod den pludselig henne på disken! Den klassiske flapbag! Jeg har aldrig set en flottere og mere klassisk taske! Jeg spurgte ekspedienten, om det ikke var den klassiske, hvortil hun svarede, at det ikke var den klassiske med guld, men med sølv med et andet mønster. At kvinden ikke foreslår mig denne, når jeg spørger efter den sorte klassiske model, er mig en gåde. Nok fordi jeg selv er gammel sælger. Det kan da næsten ikke blive mere klassisk og faktisk flottere end den jeg havde drømt om! Jeg er meget mere vild Chevron mønsteret, som det hedder, og også mere vild med den i sølv. Den passer jo til ALT. Jeg forlod alligevel butikken, fordi jeg blev i tvivl, men da jeg havde været væk fra butikken i 5 minutter løb jeg tilbage og købte den, for min mavefornemmelse og alt sagde, at det 100 % var den. Så nu er jeg den heldige og lykkelige ejer af drømmetasken; min første Chanel taske!

Hvad synes I? Håber I kan lide den <3

Synes godt om

Kommentarer

Julie von Lyck
,
Tusind tak 😊 Jeg synes at taskerne på TS ligger på næsten det samme prisleje og når man nu endelig skal købe sådan en dyr taske, kan man lige så godt gå 'all in' og så er man samtidig sikret en kvittering og et ægte bevis 😊
Nanna
,
Hej Julie, Kan du oplyse, hvad nyprisen på denne model var? Blot så jeg kan sammenligne med priserne på TS.