MY TOP 4 DESIGNER INVESTMENTS FROM 2016

Inden vi tager hul på anden måned af 2017, tænkte jeg, at jeg ville vise jer min top fire favorit designer køb fra 2016. Alle disse er ting, som jeg har været meget glad for og brugt meget - lige som det skal være. Jeg erkender, at jeg ikke er vokset op under de ringeste vilkår. Når det så er sagt, så er jeg også jyde og opdraget med, at man må knokle for tingene. Jeg kan stadig huske, hvordan jeg startede med at arbejde, så snart jeg kunne komme til det, og hvordan jeg som teenager elskede at arbejde og knokle for tingene, så jeg kunne købe noget for de penge, jeg selv havde tjent. Derfor synes jeg også, at det er helt ok at bruge sine penge på dyre accessories og tasker, hvis man får glæde af det. Jeg ser det som en investering, og lidt ligesom Carrie Bradshaws motto: 'I like my money where I can see it – hanging in my closet.' Jeg synes i hvertfald, at det er bedre, at bruge sine penge på noget, man rent faktisk får fysisk glæde af, og kan kigge på, fremfor, at de står og støver inde i banken, eller at man investerer dem på aktier, obligationer eller lignende. Det gode ved Danmark er jo, at vi altid kan sælge det igen, hvis vi bliver trætte af det og endnu federe - mange designer ting bliver sat op årligt, så nogle gange taber man intet på det, man har købt, så længe man har passet godt på det.

Light blue Valentino bag

Den første fine taske jeg købte i 2016 var min lyseblå Valentino taske. Da jeg stort set kun ejer sorte tasker, havde længe drømt om en lyseblå taske til samlingen. I kan se den fra indlægget HER og HER.

Gucci Blossom Espadrillos

Da jeg første gang så Guccis Blossomkollektion var jeg solgt og stensikker på at jeg skulle eje noget fra kollektionen. Da jeg i længden måske ville blive træt af en blomstret taske, besluttede jeg mig for at købe de smukke espadrillos, som var udsolgt over alt online - men da jeg i august var i Belgien, fandt jeg dem tilfældigvis i Guccibutikken i Antwerpen. Det er nok nogle af mine yndlingssko og hvis det ikke var pga. skodvejret herhjemme, så havde jeg gået i dem året rundt og glæder mig derfor til at tage dem med til USA i næste uge. I kan læse mit indlæg om dem HER.

Céline Audrey

Inden jeg købte Céline Audrey, ejede jeg et par andre Céline solbriller, men nogle briller går bare ikke til én - jeg følte jeg lignede en der havde 3d briller på og derfor købte jeg disse fine Audrey solbriller, som er de pæneste solbriller jeg nogensinde har ejet. Jeg har faktisk aldrig lavet et indlæg om dem, men I kan se dem HER.

Chanel 2.0 Chevron flapbag

Hvis det gik godt med min kandidatopgave, havde jeg besluttet mig for at forkæle mig selv med min første Chanel taske. Det gik lige så perfekt, som jeg havde knoklet for og I September blev jeg den heldige ejer at min første Chanel Flapbag, som jeg købte i London. I kan læse indlægget HER.

Enlish

Before we jump into the second month of this new year I wanted to share my favorite purchases from 2016. All these things indicated above are things I’ve been very happy about, exactly like it should be when you invest your money in high end products. If it wasn't because of the crappy weather I would have worn my Gucci Blossom Espadrillos all year around. My favorite accessory is still my Chanel!

(Contains affiliate links)

Synes godt om

Kommentarer

Satina Wandel,
Åh, Valentino tasken! <3 http://nouw.com/satinawandel
nouw.com/satinawandel
Julie von Lyck
,
<3