MY SUMMER (BEAUTY) FAVES

Estée Lauder set + refresh make-up mist HERE | FOREO Luna Play cleansing brush: HERE | Balmain sun protection spray HERE

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har tippet om mine beauty favoritter, og jeg synes derfor det er på tide med mine bud på sommerens musthaves. Solen og vejret gør noget andet ved vores hud og hår og derfor synes jeg disse tre produkter er geniale på hver sin måde. De kan hver især noget, som de fleste af os piger kan have glæde af om sommeren. Lige inden vi rejste til Spanien, modtog jeg den lækre sun protection spray fra Balmains nye linje. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at sprayen dufter FANTASTISK. Jeg nåede ikke at få den med til Spanien, men jeg har brugt den flittigt de seneste dage. Den skal også med på min kommende ferie, hvor mit hår skal udsættes for sol og varme. Den anden musthave, er Estée Lauders set + refresh spray, som man både kan anvende inden man lægger make-up, så den holder bedre. Man kan også anvende den i løbet af dagen, til at opfriske make-uppen. Det er noget af en opfindelse her i varmen. Lyder den ikke genial?

Den sidste er rensebørsten FOREO Luna mini. Den fylder ikke meget og er nem at have med på farten. Den har 2 hastigheder og en T-Sonic teknologi, som renser porrerne, og fjerner døde hudceller og makeup-rester. Den kan anvendes morgen og aften (i ca 1 minut) Den er 100 % vandtæt og børsten er i silikone, som gør den meget hygiejnisk sammenlignet med andre børster på markedet. Derudover er den også billig sammenlignet med andre børster + den som sagt intet fylder.

Hermed mine tip og tre ting der hundrede procent skal pakkes ned i min kuffert, når jeg rejser til Spanien næste fredag! Nu vil Steffan og tage ned og spise middag på Marselis Lystbådehavn.

Synes godt om

Kommentarer