MY BLEND HUDPLEJE

Da jeg rejser en del og jo ikke er teenager længere, er det vigtigt for mig at passe på min hud. Nogle produkter virker helt perfekt på nogen, mens det ingen effekt har på andre. Derfor er jeg ret vild med dette mærke, som virkelig skræddersyr deres produkter. Da jeg blev spurgt om jeg ville prøve My Blends nye hudplejeserie, takkede jeg derfor ja. Alle hudtyper reagerer forskelligt, og det jeg kan lide ved My Blends produkter er, at de er personlige og skræddersyede efter hudtype og livsstil. Det første de havde i overvejelserne, da de udviklede produkterne, var at det ikke udelukkende er alder, der har indflydelse huden, men også fysiske og psykiske forhold. My Blends produkter har altså ikke kun fokus på alder, men også de ydre forhold, som huden er udsat for. Produkterne relaterer sig derfor til livsstil med udgangspunkt i søvnmønstre, madvaner, vejrforhold mm.

My Blends hudplejeserie er bygget op omkring 10 forskellige cremer, hvor der indgår én eller to Boosters - f.eks. vitamin power boosteren, anti-jetlagboosteren, og invinsible pore boosteren. Disse vælges udelukkende i henhold til ens nuværende livsstil; rejser du meget, er du bosat i en storby, eller er du på diæt i ny og næ - dét er nogle af de ting der tages højde for. Jeg anvendte stress-mangement natcremen mens jeg skrev speciale og kombinerede den med jet-lag og vitamin power boosteren, når jeg har været på ferie.
Det er altså en anderledes og sej tilgang til skønhed, der starter med en undersøgelse: My Blend Skin Diag. My Skin Diag er et high-tech system, som definerer din hudtypes behov. Den stiller 21 spørgsmål vedrørende din livsstil og hud, tager et billede, analyserer og giver straks svar på, hvilken serie der passer perfekt til dig. I kan tage web-testen her og læse mere om det seje My Blend univers HER.

Indlægget er lavet i samarbejde med My Blend.

Synes godt om

Kommentarer