MY BEAUTY ROUTINES

Hej Sweeties. I har været lidt nysgerrige omkring mine beauty rutiner. Derfor har jeg lavet dette indlæg, så I kan få et lille indblik i hvad jeg får lavet og hvor. Først og fremmest vil jeg sige at de rutiner jeg har, er for at spare tid og selvfølgelig shine mig op, men jeg går altid efter princippet, alt med måde. At bruge tid på sit udseende, er ikke en synd. Billedet ovenfor er fra i onsdags, hvor jeg lige havde fået lavet vipper og frisket mine bryn op og var så glad for resultatet, at det måtte fejres med en selfie.

Jeg har lange vipper fra naturens side, men når man har en lidt travl hverdag, så er det dejligt at få lavet eyelash extensions, som jeg får lavet ved Salon Decus hos søde Anni. Hun har lavet det et par gange og jeg kan helt klart anbefale det, hvis man vil spare tid. Hun er desuden heller ikke særlig dyr, så det er hele oplevelsen værd. Når jeg desuden ikke bruger eyelash Extensions, bruger jeg Depends vipper til fest.
Mine bryn er lavet med permanent makeup, og sprang efter længere overvejelse for første gang ud i det i 2012 hos Visage klinikken, som desuden har vundet flere beauty priser i Danmark. Efterfølgende har ejeren af Visages datter taget over. Det er derfor den dygtige Nina Lammers som laver dem nu og fylder dem op hver 8. måned. Nina Lammers er god til at fremhæve det naturlige og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. I kan se resultatet ovenfor. Jeg har også førhen skrevet om Nina Lammers fine arbejde her - hun er en stjerne til hendes job!
Det er næsten umuligt at møde mig uden noget på neglene. Jeg har tidligere arbejdet i beauty kæden Douglas, hvor det var en del af vores "uniform" at have neglelak på (Yes its true and I loved it!). Derfor er det naturligt for mig at shine dem op, hvilket jeg får gjort ca. hver fjerde uge I Aarhus hos the one and only, Salon Decus. Jeg hælder for det meste til nude-looket, men en sjælden gang kan der godt snige sig lidt lidt bling ind hist og her. Jeg har også tidligere skrevet om Annis arbejde i hendes fantastiske Salon Decus her

Synes godt om

Kommentarer

Cathrine,
Det er skønt at gøre noget ud af sig selv! Det er bare ikke lige hver dag det sker, haha 😋 - Cathrine // tiiner.dk
tiiner.dk
Julie von Lyck
,
Man skal sgu også have lov til bare at have dage uden make-up, i ført slaskebukser og hyggesokker 😊