MIT YNDLINGS HÅRPRODUKT

Inden jeg vender snuden mod København med Michelle og Camilla Julie, så vil jeg lige dele mit absolut yndlings hårprodukt fra Revlon med jer. Jeg faldt helt random over Revlons uniq one på nettet og så hvor gode anmeldelser den havde fået, og klikkede den derfor hjem. Nu har jeg anvendt den i nogle måneder og jeg kan slet ikke forstå at jeg ikke har stødt på det tidligere. Det er virkelig det bedste hårplejeprodukt. Den har ikke bare én funktion, men funger som alt i én, så man ikke skal stå hver morgen og bakse med 117 forskellige hårprodukter før man styrter ud af døren. Normalt er jeg ikke til alt i én produkter, som fx. shampoo og balsam i én?? Haha, man kan jo ikke både få nyvasket og fedtet hår på samme tid! Dette er dog et alt- i-én-pleje, som anvendes efter man har været i bad. Den dufter himmelsk, er varmebeskyttende, tilføjer håret glans, plejer og gør det muligt at redde ens hår ud, hvis I har tendens til filtret hår og endnu flere funktioner, som I kan læse om her

Nu vil jeg smutte på Road Trip og Dove velgørenheds event. So long sweeties!

Synes godt om

Kommentarer

Simone
,
Jeg er helt vild med det produkt! Opdagede det som dig ved en tilfældighed, og nu kan jeg ikke leve uden. Jeg har den dog i den hvide version med kokos, den dufter himmelsk:-)
Louise
,
Jeg elsker det simpelthen det produkt så højt og kan ikke leve uden det i dag :see_no_evil: :heart_eyes: Jeg har benyttet mig af det i nogle år nu og både duften og den blødhed håret får! Og det største plus er varmebeskyttelses-funktionen!! :hear_no_evil:
Julie von Lyck
,
Ej, hvor er det bare dejligt at høre at andre har samme gode erfaringer med det 😃 Duften det er seriøst noget af det bedste!
Julie von Lyck
,
Wow, den lyder da også mega lækker, den må jeg prøve næste gang 😊