MIT NYTÅRSFORSÆT


Coat: similar HERE| jeans: similar HERE | boots: HERE | taske: Givenchy | top: HERE | necklace: Jane Kønig HERE

Forleden var jeg hoppet i yndlingsoutfittet. Yndlingstasken, frakken og skoene. Skal vi være ærlige? Jeg har inderligt savnet mine Rapunzel lokker! Av hvor jeg har savnet det! Det kan godt være at jeg har fået komplimenter om hvor sofistikeret og modent det ser ud med den korte længde. MEN. Mit yndlingslook er med lange lokker. Med dem, føler jeg mig ung og femininin. Sådan er det, ligegyldig hvor meget jeg prøver at benægte det. Derfor tog jeg igår op til en af mine bedste veninder, som har været min frisør i mange år - indtil hun stoppede og læste videre. Hun har selv den samme hårtype og kender mit hår ind og ud og hun gav det en terapeutisk og kærlig hånd, så jeg gik derfra med den bedste selvtillid. Den følelse siger alt om hendes evner! Hvor heldig er jeg så ikke også at hun er min gode veninde, som hjælper mig, når det (håret) brænder på? Nej, hvor jeg elsker den pige! Så nu har jeg fundet en middelvej - mindre farve, og lange lokker. Mit nytårsforsæt er et sundere hår! Billeder af den nye frisure, samt resten af mine nytårsforsæt må I få i det nye år. Nu vil jeg gøre mig klar til at holde nytår med vores kære vennepar. Tak for et dejligt år og fordi I læser med! Kan I have en dejlig nytårsaften!

Jeg har forresten også fundet vinderen af min 4. adventskonkurrence i samarbejde med Moroccanoil. Vinderen er… Helena Skaaning! Stort tillykke! Du vil modtage en mail :)

Synes godt om

Kommentarer

Camilla Julie,
Hvor er du LÆKKER <3 Så smuk!
camillajulie.dk
Julie von Lyck
,
Tak honey <3
Trine
,
Jakken ser virkelig flot ud på billederne! Men når jeg går ind på hjemmesiden, synes jeg den ser meget kortere ud. Synes netop længden på dig er flot. Snyder billederne?
Julie von Lyck
,
Det er ikke den præcis samme jakke, men "similar", så det er derfor <3 😊 Den er fra Envy, men tror den er udgået 😊