Mine rejseplaner

Marbella, Malaga og Fuengirola i juli 2016

Det kommer vist ikke bag på nogen, at jeg elsker sol og at rejse til varme himmelstrøg. Derfor bliver jeg også lidt misundelig, når jeg ser alle de skønne feriebilleder fra venner og bekendte, når man har valgt at bruge sin 'sommer'/juli i Danmark, hvor vejret er så skizofrent. Vi kan vist konstatere, at jeg ikke er blevet snydt for rejser, og det bliver jeg heller ikke i fremtiden. Vi rejste jo til Mallorca i juni og det var en helt uforglemmelig og oplevelsesrig ferie, som jeg stadig er 'høj' over.

Jeg har egentlig affundet mig med beslutningen om, at tilbringe min første juli måned nogensinde her i Danmark, da jeg har en masse arbejde og derudover kan jeg se frem til en ferie i august, som jeg har glædet mig til i månedsvis. I august fylder min far nemlig rundt, og han har derfor inviteret hele vores store familie på ferie til Marbella, hvor vi skal fejre ham i skønne, luksuriøse omgivelser i en uge. Som I ved, så har jeg et ret nært forhold til Spanien - fordi jeg har boet der, studeret spansk og minimum rejser dertil et par gange om året. Jeg har flere gange været i Marbella, men aldrig boet der, så derfor glæder jeg mig ekstra meget.

Efter Marbella har jeg et par weekend-presseture på programmet og i slut september har Steffan og jeg aftalt en ferie, som vi endnu ikke ved, hvor går hen. Rejsen i august er en af de få, som ikke er spontan, men jeg er sikker på, at der kommer flere af dem i efteråret, hvis I kender mig ret.

Hvor skal I på ferie henne?

Læs også:

Roadtrip på Mallorca

Rejseguide til Madeira

9 gode pakkeråd

3 undervurderede europæiske perler du skal besøge

Synes godt om

Kommentarer