Mine rejseplaner

Reklamelinks: Nederdel: HER | top: Vila HER | taske: Valentino HER | solbriller: Céline HER

De seneste par uger har jeg opholdt mig i Jylland, hvor jeg har nydt den danske sommer. Bare Aarhus er fantastisk! Se bare den skønne gade (Møllestien), som er et af Aarhus' mest charmerende spots. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg rejser meget, og derfor nyder jeg virkelig bare at være hjemme og hygge mig med venner, familie, vores skønne hjem og lidt arbejde her i Aarhus. Jeg har selvfølgelig flere planer end vores seneste rejse i juni og min næste ferie er allerede om halvanden uge, hvor turen faktisk går til samme fantastiske ø som jeg var for en måned siden.

Min moster har nemlig været så sød at spontant invitere mig med familien til Mallorca i forbindelse med hendes kommende runde fødselsdag, som vi skal fejre dernede. Jeg skal for første gang bo i Alcudia ved Playa de Muro på nordøst-siden og det har jeg virkelig glædet mig til, da Playa de Muro pudsigt nok har stået på min bucket liste længe grundet den smukke strand.

I august skal jeg en weekend i sommerhus ved vesterhavet og i slutningen af august går turen igen igen, igen til mit andet hjem Lanzarote, hvor jeg skal ned med familien og slappe af, dyrke sport, sole, spise god mad og denne gang vil Steffan og jeg udforske endnu mere af den skønne ø.

I starten af Septemper er jeg inviteret på presse/blogger tur til Sydfrankrig til blandt andet Montpellier. Jeg glæder mig enormt meget, da jeg ikke har været i Frankrig i over 5 år og ikke besøgt Sydfrankrig i mere end 15 år.

Top fra Vila HER

I slutningen af efteråret hvor jeg har fødselsdag har Steffan og jeg også overvejet en rejse - måske til Italien? Har I nogle gode ideer? Jeg plejer at foretrække Spanien, men nu er jeg blevet helt opsat på en soltur til den skønne land.

Nytår overvejer vi desuden at holde I Carribien og tage en lige så skøn tur som den til Bahamas/Miami. I kan læse min rejseguide til Miami HER :)

I kender mig og spørger I mig om en måned, så er der helt sikkert skrevet flere spændende rejser ind i kalenderen.

Synes godt om

Kommentarer