Min yndlingsapp til ferien, som du kan downloade gratis

Annonce for Mofibo

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg rejser en del, og med alle de rejser følger der også en del flyveture samt tid ved poolen eller stranden. Og hvad laver jeg så der? Udover at hygge med dem jeg sammen med, så bruger jeg min telefon utrolig meget og kan aldrig kede mig, så længe jeg har den i nærheden. En af mine absolut yndling ferie/rejse-ApS er lydbogsappen; Mofibo, der er førende indenfor netop e-bøger og lydbøger. Man kan roligt sige, at Mofibo er bøgernes svar på Netflix og Spotify, og at den har et KÆMPE udvalg af bøger, der ubegrænset enten kan læses fysisk eller lyttes til som lydbog. Jeg har haft Mofibo appen i et par år, som egentlig startede som et prøveabonnement på 14 dage, hvilket fik mig til at fortsætte. Jeg vil også gerne give jer muligheden for at prøve det gratis i 30 dage:

Opret dig på Mofibo.dk og indtast koden: VONLYCK

Download app’en i App Store el. Google Play Store

Noget af det jeg bedst kan lide ved Mofibo er..

1. .. at man ikke skal bekymre sig om internetforbindelsen, da man kan læse/lytte op til 10 bøger mens man offline, hvilket er skønt når man er ude at flyve eller hvis man er sted sted uden wifi eller internetdækning

2. ...kan selv bestemme afspilningshastigheden

3. ..at appen fortæller dig, hvor langt du er nået i procenter og kommer med forslag til bøger, der passer til det, du interesserer dig for.

4... at man kan læse andres personlige anmeldelser, inden man selv vælger at gå igang med en bog. Præcis ligesom på Netflix.

5. ..At Mofibo samarbejder med de største forlag i Danmark og hvis man foretrækker engelsk indhold, så findes der omkring 10.000 engelske titler i app’en, så der er altså en del at vælge imellem.

Mine personlige boganbefalinger

GirlBoss

#Girlboss er bogen om Sophia Amoruso, ejeren af webshoppen Nastygal og hendes personlige vej til succes og popularitet. Bogen er et bevis på at man godt kan have været ude på et skråplan og pludselig få succes, da hun hverken var populær i skolen og stjal som ung.. Nogle år efter fik hun en strålende idé: Hun ville sælge vintagetøj på Ebay. I dag er hun administrerende direktør for Nasty Gal, der bl.a. sælger eksklusivt vintagetøj. Hun er et levende bevis på, at alt kan ske, og med bogen får hun spredt budskabet om, at det handler om at følge sine drømme. Jeg ejer den både i fysisk bog og har lyttet til den flere gange på både dansk og engelsk på Mofibo.

Hella Joof – Papmache reglen

Hella Joof har skrevet en bog om livet og hvordan man takler det. På hendes måde. Og allerede de første par minutter af bogen smilte jeg. Som Hella Joof selv så smukt og korrekt beskriver sin bog: Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.

How to become an overnight success

Bogen handler om Maria Hatzistefanis og hvordan hun førte det nu verdensomspændende hudplejebrand Rodial til tops.
I bogen får vi indsigt i, hvordan Maria Hatzistefanis kæmpede og skabte successen, der startede hjemme i hendes lille soveværelse, I bogen giver hun gode råd, motivation og tricks til alle, der selv drømmer om at skabe sin egen virksomhed. Jeg er faktisk kun lige startet på bogen, men jeg kan sket ikke vente med at tage rigtig hul på den på min kommende ferie til Mallorca og jeg er sikker på, at den er læst, inden vi er hjemme.

Har I nogle gode anbefalinger? Så del dem gerne nedenfor :)


Prøv de 30 dage gratis med koden og opret dig på Mofibo.dk og indtast koden: VONLYCK

Download app’en i App Store el. Google Play Store

(Tilbuddet gælder kun nyoprettelser og udløber den 31. august 2018.)

Synes godt om

Kommentarer