Miami snapshots

T-shirt: HERE | jeans: HERE | sunnies: similar HERE | belt: Gucci HERE

Her får I lige endnu et par snapshots fra skønne South Beach. Dagene går så hurtigt og vi nyder det virkelig fuldt ud og får oplevet masse. I går var blandt andet på food tour og besøgte en masse skønne spots og om aftenen vi inde i Miami Downtown og så en kamp med Miami Heat. Det var virkelig spændende og Steffan havde købt nogle rigtig gode billetter, så vi havde rigtig godt udsyn over hele kampen og arenaen og undgik at sidde med kikkert. Det kan varmt anbefales at opleve en Heat kamp, når I er i Miami! Sikke en stemning.

Vi har som sagt også fået afprøvet en del gode spisesteder i Miami og det glæder jeg mig til at dele med jer i min kommende guide om Miami.

Hvis nogen af jer er herovre eller skal herover i nærmeste fremtid, inden jeg får udgivet min guide, så kan jeg varmt anbefale jer at booke bord på DOA på Collins Avenue, som vi var på her til aften. Det er nok en af de bedste restauranter jeg nogensinde har prøvet!

Derudover har vi som sagt også på denne tur valgt at prøve lidt forskellige hoteller i Miami, så vi er derfor lige rykket hen i en helt anden del af South Beach på Washington Avenue, hvor den hyggelige Espanola Way ligger. Ovenstående er altså fra vores forrige hotel som vi lige er flyttet fra idag. Jeg glæder mig til at vise jer mere af vores nye område! Imorgen går turen til Little Havana, så det er på tide at jeg får noget søvn!    

Synes godt om

Kommentarer