Me, myself and my hair

Jeg elsker mandage - specielt fordi at jeg har fri idag. Jeg havde så travlt i sidste uge, så jeg nåede slet ikke at poste billeder på bloggen af mit nye hår. Håret af lavet af min yndlings extentionist, Helene, som er indehaver af Coiffure Extensions. Helene har lavet mit hår det sidste halvandet års tid. Jeg har fået lavet mange forskellige metoder extensions, ved forskellige mennesker gennem tiden. Meeen, denne kvinde er EKSPERT! Når man arbejder med håndværk, så mener jeg, at det kræver det en egenskab af perfektion til fingrespidserne og det må jeg konstatere at Helene besidder. Jeg er altid hundrede procent tilfreds når hun har lavet mit hår og det mener jeg fra hjertet af. Der er intet at sætte en finger på. Selve håret jeg får i kommer fra Rapunzel of Sweden. Rapunzel of Sweden er de førende indenfor extensions og hvis man skal have påsat blond hår, så kan jeg hundrede procent anbefale at købe det fra Rapunzel. Kvaliteten er i top og håret holder længe. Rapunzels hjemmeside er behagelig overskuelig at surfe rundt på, hvis man er lidt villedt om hvad man skal vælge af hår og metode. De har lige vundet årets "Digitale gaselle Award".

Coiffure extension kører 200 kr tilbud i november på alle metoder. Priser fra 1500. Bestil din tid hos coiffure her

Jeg glemte helt at fortælle om mit nye tøj, som jeg også havde på i weekenden. Nye gummistøvler fra Creme Fraiche// ny bluse fra PK-Fashion - Nye Marc Jacobs solbriller fra Sunglassesshop - Sunglassesshop kører 70 % lige nu på udvalgte briller.

Jeg elsker citatet på min nye sweather! Min lækre sweather fra PK-fashion kan købes her

Apropos beautytalk - Så er jeg stolt af at fortælle, at jeg lige har lavet et interview med Elf cosmetics, som I kan læse lige her

Synes godt om

Kommentarer

freja
,
hvilken metode har du fået lavet dit hår med, og hvilken slags er din yndlings? 😊