Matching the Art Deco in Miami

Annonce links (markeret med*): Bukser HER* | sandaler HER* | top: HER*

Hej venner. Der var virkelig mange spørgsmål til dette outfit jeg havde på den anden dag da vi skulle ud at spise i Miami. Så jeg tænkte, at det var lettere at dele hele sættet her med links ovenfor. Tilfældigvis matcher utrolig meget af det tøj, som jeg har pakket til Miamis smukke, farverige gader. Jeg er helt vild med bukserne, som faktisk er et suit og jeg har derfor også den smukke habitjakke* , der passer til. Jeg har både bukser og top i small/36. Men det sæt må vente til vi er hjemme, hvor der ikke er så varmt, men heldigvis er blevet forår :)

Vi er lige kommet til Cancún i Mexico og skal være her i 6 dage, inden turen igen går til Miami. Så nu vil vi hoppe ud og nyde solen og stranden. Kan I have en dejlig dag!

Hi sweeties. A lot of you have asked about this outfit that I was wearing the other day when we were going out for dinner in Miami. so I thought it was easier to share the whole outfit here with links.A lot of the clothes that I have packed for the vacation is matching Miami's beautiful, colorful streets and I love it. I really love the pants, which is actually a suit with a matching jacket. That set must wait until we are home, where there is not so hot :)

We have just arrived in Mexico and are going to stay here for 6 days before we're going back to Miami again. So now we will head out and enjoy the sun and the beach. I wish you a wonderful day!

Synes godt om

Kommentarer