Malaga, Paris - Back in DK!

 

[caption id="attachment_475" align="aligncenter" width="576"]
6 måneders dag fra Eiffeltårnet i Paris <3[/caption]

Så er jeg endelig hjemme efter 28 dage i Malaga og Paris. Jeg savner allerede at være i udlandet, da man roligt kan kalde mig rejse-afhængig. Det positive ved at være tilbage i Danmark er, at der endelig er blevet sommer og man derfor kan opholde sig ude og holde sin solbrune farve! Idag startede jeg dagen med at besøge min akupunktør Morten Lopdrup. Han har snart helt fjernet min pinefulde migræne. Jeg er så taknemlig for at have fundet en der endelig kan sætte en stopper for denne lidelse! Senere idag var jeg sammen med mine veninder, ude i min venindes superlækre kolonihavehus, og der fik vi taget en masse sol og ordnet hendes have, super hyggeligt!

Jeg har simpelthen haft en fantastisk ferie og har fejret 6 måneders dag med min kæreste i Paris i Eiffeltårnet, så kan det jo ikke blive mere romantisk! Jeg har shoppet en helt masse i Malaga og også en del i Paris og glæder mig til at poste billeder af mit tøj i mine kommende indlæg! Jeg har fået set alt i Paris, som Champ Elyseé, Sacre Cour, Nothre Dame, Leuvre, Seinen og jeg kan blive ved!

[caption id="attachment_476" align="aligncenter" width="686" class=" "]
Mit nye lækre outfit i Paris og mine nye lækre sandaler fra min skønne kæreste![/caption]

[caption id="attachment_473" align="aligncenter" width="493" class=" "]
Smukke svigermama og jeg i Paris, med min nye jakke fra Mango[/caption]

[caption id="attachment_485" align="aligncenter" width="576"]
I den smukke kirke Sacre Cour tændte jeg et lys for min morfar som døde for et halvt års tid siden og sendte ham en kærlig tanke, det samme gjorde min kæreste til hans mormor.[/caption]

[caption id="attachment_474" align="aligncenter" width="588"]
Smukke Macaroons! De forstår at lave dem så fine så fine i Paris! Det er jo en helt kunst![/caption]

[caption id="attachment_480" align="alignnone" width="784"]
New lovely nails - lavet af Svigermor! Tjek den fede detalje ud ved "smilet"[/caption]

[caption id="attachment_487" align="aligncenter" width="353"]
Svigerbedste forældres guldbryllup fejrede de på Armani restauranten i Paris - fantastisk sted og hyggelig aften![/caption]

Jeg drømmer allerede om at tage ud at rejse igen og før jeg starter i skole. Jeg regner også med at jeg tage på sprogskolen Debla i Malaga engang igen! Jeg kan simpelthen ikke få nok af Sydspanien og jeg kunne sagtens finde på at flytte derned i fremtiden.

Synes godt om

Kommentarer