Málaga ♥

Hola! ♥

Jeg forbinder mig jo pt. i Málaga, hvor jeg er på sprogskole og ferie. Som sagt er internettet lidt dårligt hernede. Men jeg vil selvfølgelig lige dele lidt af det jeg har købt hernede. Jeg har været i Mango og andre storcentre her i Malaga. Der ligger nemlig storcentre OVERALT - et paradis for powershoppere! Idag har jeg været på stranden med Nanna og vi har virkelig fået noget farve, selvom vi bruger faktor 15 er vi sidste nummer inden krebserøde! Men jeg bruger selvfølgelig også sololie på benene og armene, da de nemmere kan tåle det. Man skal være forsigtig med sol på brystet, da det er noget af det tyndeste hud på kroppen og solen er meget skarp hernede, men jeg har virkelig fået farve!

Jeg har ledt og ledt i Danmark efter en blomsterkrans og jeg har med held fundet en hernede! I morgen er der ”San Juan” = Sankt Hans og hernede er det en af de største begivenheder, de har de sjoveste og vildeste traditioner med at mændene skal hoppe ind i bålet og bære kvinden de elsker over det! Derudover skal man ved midnat gå ud i vandet og vente på at to bølger passere forbi en og vaske sig i hovedet med havvand, dette er et ritual, som skulle hjælpe på at man er flot det næste års tid - som min lærer siger: "Den nye form for botox!". Det bliver meget specielt og det glæder jeg mig til at opleve! Jeg glæder mig til at have min blomsterkrans på, da den er lidt midsommer-agtig – vores form for midsommer! Jeg glæder mig til at poste flere billeder. Dette er bare lidt af det jeg har købt! På torsdag kommer min kæreste og min familie og det glæder jeg mig SÅ meget til! Nu skal jeg ud at shoppe lidt igen og bagefter finde en lækker tapas-bar og efterfølgende ved man aldrig hvad der sker.. Her er stort set ALT og jeg er meget spontan! Rigtig god lørdag til jer og på gensyn snart igen! (Billeder længere nede) Kiss, love and hugs Julie ♥ [caption id="attachment_441" align="alignleft" width="518"]
Nye espadrillosmed sten og shorts fra Stradivarius. Halskæde Mango, Peplum top fra Blanco[/caption]          

Synes godt om

Kommentarer

Michelle Eckert,
Årh, gid det var mig! Du er så køn Julie! Knus Michelle <3
giveyourdaycolors.blogspot.dk/
Olivia
,
Omg hvor sjovt. Sidder lige nu i Malaga og skal til et storcenter i morgen. 😊 har fået forhørt mig hos min far om at der er en Primark så jeg kan ikke vente!!