LUNAR WAY - CHANGING THE WAY WE BANK

De fleste har en bank mobilapp , hvor vi kan se hvad vi har stående på vores konto samt kommende betalinger. Det er også en rigtig smart og nem måde, at holde øje med sin konto. Dog kan man ikke rigtig andet end det. Derfor er jeg blevet stor fan af mobile banking appen - Lunar Way. Formålet med Lunar Way, er at det skal være nemt og at alt bankrelateret skal kunne ordnes nemt og hurtigt direkte fra mobilen. Det seje er også, at Lunar Way tilbyder den bedste service ligegyldigt antallet af kroner på din konto. Jeg er vild med, at man kan oprette en bruger, aktivere sit kort mm direkte i app’en. Derudover er konceptet og designet super lækkert og gennemført. Jeg rejser en del og har ofte travlt, derfor er det mere praktisk, hvis jeg kunne spare mine bankbesøg og i stedet kunne ordne det hele via mobilen.

Da jeg hørte om Lunar Way appen og konceptet, var jeg sikker på, at det var noget for mig. Jeg er typen der gør det meste online. Det skal helst forgå igennem mobilen, så tingene kan ordnes, når det tidsmæssigt passer mig. Det er her Lunar Way kommer ind i billedet, da Appen kan stort set alt det en traditionel bank kan, nemlig online, når det passer dig! Jeg har selv det seje Mastercard Iron fra Lunar Way, som kan anvendes i hele verden. Jeg kan se præcis hvad jeg har brugt mine penge på og hvad der er til rådighed. En af de funktioner jeg er stor fan af, er muligheden for at sende penge over appen. Især fordi modtageren har pengene med det samme, og der derfor ikke går et par dage, som der normalt gør på tværs af banker. Det er derfor en super god app til at overføre penge med.

Det hele forgår således online, hvilket betyder, at hvis jeg fx på ingen måder har tid til at bruge tid på at tage ned til banken og vente i kø, hvilket også skal være i den 'korte' åbningstid, kan man i stedet gøre præcis det samme online. Det er derfor tidsbesparende, og betjeningen er stadig lige så personlig og i øjenhøjde, som i en traditionel bank.

Jeg vil anbefale alle der søger en meget let løsning, om at prøve Lunar Way. Hvis du signer dig op, fjerner de dig ikke fra din nuværende bank, så der er intet at være bekymret over, for det ene udelukker ikke det andet. Du henter simpelthen bare appen som jeg selv og kan derfra vælge at benytte dig af deres services.

Skjulte gebyrer og uforudsete omkostninger i forbindelse med brug af banken og kort, er noget man er helt fri for med Lunar Way, da det er gratis.

I kan læse mere om Lunar way her og downloade appen gratis her via app store eller Google Play her

 

I samarbejde med Lunar Way, men holdningerne er mine egne.

Synes godt om

Kommentarer

Emma Hajslund,
Det lyder super smart! Det skal jeg da helt sikkert prøve! http://emmahajslund.bloggersdelight.dk
emmahajslund.bloggersdelight.dk
Natasha
,
Super fin pung! Hvad hedder modellen? 😊
Julie von Lyck
,
Det er en pasholder fra Malene Birger 😊
Julie von Lyck
,
Dejligt, at du kan lide det 😊 Du vil ikke blive skuffet!