Las Vegas, baby!

Jeg sidder i skrivende stund i Oslo, hvor jeg lige er landet med morgenflyet fra Aarhus. Selvom Oslo er smuk og Nordmændene er et sødt folkefærd, er det mere tanken om, at jeg snart stiger ombord på Norwegians lækre Dreamliner og sætter kursen direkte mod farverige, spændende Las Vegas, som tiltrækker mig! Det er min tredje gang i Las Vegas, og jeg glæder mig lige så meget, som alle de andre gange. Især fordi byen virkelig lever op til det den er og virkelig ligner det, som man ser på film. Det er dog den første gang, at jeg kommer til at opleve andet end poolparties, roulette og fede clubs. Første gang jeg var i Las Vegas, er 7 år siden i forlængelse af en tur rundt i Californien med min familie, og der var jeg ikke engang gammel nok til at spille eller drikke. Rejsearrangøren havde desuden kludret fuldstændig rundt i vores planer og lavet så mange fejl, at vi endte med kun at have 7 timer i Vegas! Dét tæller jo ikke, når man havde regnet med tre dage. Det er fire år siden at jeg var på min anden og seneste tur til Vegas. Dengang var det med min tætte veninde Anja, da vi begge var singler. Vi havde verdens fedeste ferie og vi kan vist begge skriver under på, at det er en af vores bedste ferier nogensinde. Vi udforskede som sagt mest den festlige del af Vegas. Derfor glæder jeg mig helt vildt til denne gang, hvor vi virkelig skal opleve den seværdige og kulturelle del af Las Vegas. Jeg har glædet mig så meget, at jeg næsten ikke fik lukket et øje i nat! Jeg sidder faktisk lige nu på Starbucks og drikker en stor kop kaffe, imens jeg venter på de andre Skandinaviske bloggere. Jeg kender allerede to af dem i forvejen - Marianne - Traveljunkie og Ida, som begge er de sødeste rejsebuddies, som jeg glæder mig til at tage på nye eventyr med.

Og oh yes, det bliver noget af et eventyr! Vi skal blandt andet bo på Las Vegas' første Boutique hotel, flyve i Helikopter over The Strip, sejle i gondol, til koncert og meget mere. Jeg skal nok også spille lidt, da jeg elsker at gamble :D Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer. Og skriv endelig, hvis I har nogle ekstra gode idéer til noget man skal se - vi får nemlig også lidt fritid.

Rigtig god dag til jer. Vi ses i Vegas!

Læs også: Min rejseguide til Portugals paradisø Madeira

Billedet er lånt af Las Vegas Convention & Visitors Authority.

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Ann Mari,
God reise! Har du faktisk kjøpt noe på OSL, uten å besvime 😊?:) Hils til Janicke, hun har jeg vært på bloggturer med flere ganger.
alltidreiseklar.no
Julie von Lyck
,
Tak søde! Det skal jeg nok <3
Julie von Lyck
,
Hahah, og nej! Jeg nåede heldigvis ikke at købe noget 😃 hahah.