La Santa

Affilliate links: top: Vila HERE | bag: Saint Laurent (HERE) | jeans: similar HERE | slippers: Gucci HERE

Hej sweeties. Så gik der lige et par dage uden et indlæg - men snaps har I dog fået ekstra mange af. Tiden flyver jo afsted og vi nyder Club Lasanta i fulde drag. De seneste dage har stået på masser af løb, gåture, cykelture og trampolin fitness - trampolin fitness er seriøst det sjoveste (og mega hårdt) og jeg vil anbefale alle, der har muligheden i fx jeres fitness center om at prøve det. Min mor og jeg havde en fest. Jeg er sikker på, at det ikke så for kønt ud i starten, men morsomt var det. Forestil jer at danse og hoppe på et trampolin til et mix af RnB, dance og reaggae! Det var virkelig sjovt!
Jeg er allerede begyndt at glemme, hvordan det er at have vinterjakke på og at solen derhjemme faktisk går ned næsten før kl. 16. Hernede er vejret som en god dansk sommer og det er nok noget af det bedste man kan opleve i november måned. For mig er sport og solens stråler ren lykketerapi. Jeg kunne godt vænne mig til det, men det siger jeg jo hver gang at jeg er i Spanien.

Igår var jeg iført ovenstående outfit bestående af min prikkede nye sorte top med guldprikker fra Vila, som er perfekt både hernede, til hverdag eller decembers mange fester samt mine boy/mommyfriend jeans og mine Gucci slippers. Jeg kan vist ikke gentage, hvor meget jeg elsker, at man kan være iført så lidt tøj om aftenen i november måned, uden at fryse.

Jeg ønsker jer alle en dejlig aften!

Synes godt om

Kommentarer