København & Modeuge

Ad links: bag: HERE | top: Vila HERE | sunnies: Céline HERE

Hej venner. Så er jeg på vej hjem til Aarhus efter et par dage i København, som primært skulle bestå af møder og hygge med veninder og lidt modeuge, med et par shows og events. Dog blev det til mindre modeuge end forventet blandt andet pga varmen, som næsten har været ulidelig. Jeg tror aldrig, at jeg har set så mange vifter på samme sted og så mange mennesker bruge dem på samme tid - og det kommer altså fra en, der har boet i Spanien, hvor viften er fast inventar.

Grunden til at det også blev til lidt mindre modeuge var fordi jeg igår blev faster, og derfor pludselig valgte at tage til Hvidovre Hospital og besøge min bror, svigerinde og deres fine nyfødte søn - min nye skønne nevø. Hvor er han bare dejlig og hvor er der bare intet bedre, end at mærke en nyfødt holde fast i ens fingre med de små, bløde babyhænder.

Jeg elsker mode og det har altid underholdt og fyldt meget i mit liv, men familie og gode veninder er lige så vigtigt. Det er så dejligt at have så skønne veninder og noget af sin familie i København. Det er nok det hårdeste ved at bo 75 % af tiden i Aarhus og kun 25 % i København. I København har mine veninder ikke så travlt med børn og familieliv og har en anden form for tid end i Aarhus og jeg har altid så meget at lave og mangler næsten tid, når jeg er der, fordi man ikke kan nå det hele (sorry girls - I ved jeg elsker jer alligevel).

Nu vil jeg hoppe af toget og fejre min far, der har fødselsdag idag. Hav en dejlig aften

Synes godt om

Kommentarer