KLAR TIL SOMMER, SOL OG THAILAND!

I skrivende stund er jeg på vej til lufthavnen, da turen går til Thailand om få timer. Jeg ville derfor vise Jer nogle nye lækre produkter, som jeg tror jeg bliver ovenud lykkelig for at have medbragt. Det ene er min nye solcreme i faktor 40 fra hudplejemærket Jurlique. Det lækre er at den både kan anvendes til ansigtet og kroppen. Nogle vil måske tænke, at det er en høj faktor, men når solens stærke stråler rammer mit ansigt, har jeg desværre tendens til pigmentforandringer og det er seriøst noget af det værste, hvis man er forfængelig som mig. Jeg har heldigvis ingen pigmentforandringer på kroppen, og sådan må det gerne forblive. Derfor anvender jeg også høj solfaktor 30 på kroppen - og det er faktisk muligt at blive brun med så høj en faktor og farven bliver faktisk flottere. Jeg vidste ikke før for nogle uger siden, at Beauté Pacifique lavede solcremer, og da jeg er meget begejstret for resten af deres hudplejeprodukter, måtte jeg derfor også prøve deres solcreme. Jeg glæder mig til at fortælle, hvordan den virker. Hvis den er ligesom Beauté Pacifique's andre cremer, så bliver det helt sikkert ikke en skuffelse.

En anden ting jeg er ret begejstret over, er mine nye solbriller fra Ralph Lauren fra Sunglassesshop. Alle mine Ray-bans er faktisk derinde fra, og da jeg opdagede at Ralph lavede så fine solbriller, måtte jeg eje dem. De minder meget om den klassiske Ray-Ban aviator model, men lidt mere feminin. De næste to døgn er der 15 % på alle solbriller på Sunglassesshop, med koden: '15EXD', hvilket er værd at overveje, hvis I leder efter nye sunnies!

Sidst må vi ikke glemme den skønne Carmex læbebalsam! Når man skal sidde i et fly i over 10 timer og huden tører ud, er den guld værd! Både til læber og neglebånd!

Jeg vil nu se frem til en 10,5 times flyvetur. Husk at følg med på Instagram!

Rigtig god fredag sweeties!

Synes godt om

Kommentarer