JUST ORDERED

WHITE DRESS: HERE | GREEN DRESS: HERE | ESPADRILLE SANDALS: HERE

Det fantastiske sommervejr giver en lyst til at investere i mere sommertøj. Igår købte jeg derfor disse tre fine ting på Asos. Den grønne kjole ejer jeg allerede sort og jeg ved derfor at den passer til både strand og fest. Den hvide kjole er jo perfekt til når man har fået noget kulør, og den skal derfor med mig til Spanien. Sandalerne har jeg ville købe længe, men sidst jeg ønskede at købe dem, var de udsolgte. Typisk, når næsten alle bruger størrelse 38. Jeg elsker blandingen af sandal og espadrillos-looket og sløjfedetaljen. Jeg glæder mig til at bruge dem til både kjoler og shorts. De er jo for cute!

Nu vil jeg smutte ud og slikke noget sol. Det er skønt med en lille sommerferie inden specialeforsvaret d. 21. Jeg har lovet mig selv ikke at kigge på opgaven før om et par dage!

_________________________________________________________

The amazing summer weather makes you want to invest in more summer clothes. Yesterday I bought these three cute things from Asos. The green is suitable for both beach and party and the white is so pretty when you've got some tan. I've been in love with the shoes for a long time, and they are finally back in stock. I love the mixture of sandal and espadrillos-look and the bow detail.

Afiiliate.

Synes godt om

Kommentarer

Hej Julie, Kan du fortælle mig hvilken skrifttype din overskrift er? Knus! www.camillaoverby.dk
www.camillaoverby.dk
Pernille
,
Hej Julie Hvilken størrelse har du bestilt den hvide kjole i?
Camilla,
De sandaler er bare så fine! Bliver helt fristet til selv at klikke dem hjem (: Camilla | http://cammi.dk
cammi.dk
Julie von Lyck
,
Størrelse s 8-10 😊
Julie von Lyck
,
Ja, det er super fine 😃 <3
Julie von Lyck
,
Hej Camilla Den hedder Codystar 😊